Hebt u er altijd van gedroomd om taarten te kunnen bakken maar is het er nog nooit van gekomen? Of bent u een rasechte fijnproever en houdt u ervan om anderen te verrassen met uw bereidingen of om lekker voor uzelf te koken? Neem zeker contact op met Marcel Leroy voor een individuele culinaire tête-à-tête!
 

Lessen op maat

“Taarten bakken, dat kun je vandaag toch overal leren?” Klopt! Maar wat Marcel Leroy biedt, is absoluut uniek in België!

Hier hoeft u zich niet aan te passen aan een bepaalde timing of een bepaald onderwerp, maar kiest u volledig zelf wat en wanneer. Sterker nog! Marcel Leroy komt bij u ter plaatse (op voorwaarde dat u in de streek rond Tertre woont). Hij begeleidt u in uw vertrouwde omgeving bij de bereiding van uw recepten, dus met uw eigen materiaal, en houdt steeds rekening met uw bezorgdheden. Sowieso vormt het geen enkel probleem indien u niet alles in huis hebt! Marcel Leroy toont u wat u in dat geval kunt doen.

Een uitzonderlijke service

“Samen met een professional is het gemakkelijk, maar wat als ik er morgen in m'n eentje aan moet beginnen?” Ook daarvoor bent u bij Marcel Leroy aan het juiste adres. Hij komt nog eens langs ter plaatse om u te helpen, zonder bijkomende kosten!

Ongeacht uw huidig niveau op het vlak van patisserie, u kunt alles leren: de basis van taarten bakken, de rust- en baktijden, meer verfijnde voorbereidingen, gebruik van pralines en chocolade, feestbereidingen enz. Marcel Leroy maakt u wegwijs in de wereld van de patisserie, geeft u tal van tips en toont u hoe u de beste chocoladebereidingen uitvoert, enz.

Wie weet wordt u wel de nieuwe winnaar van “Heel Holland Bakt”?!

En voor de aankomende talentjes?

Marcel Leroy is een onbetwiste meester in zijn vakgebied. Hij geeft dan ook niet alleen lessen patisserie, maar wilt ook graag werken aan sociale cohesie. Daarom organiseert hij stages voor kinderen uit Tertre. Houden uw kinderen van desserts? Profiteer dan van deze unieke kans! Ze zullen wild enthousiast zijn over de taarten, koeken en ijsjes en misschien ontdekken ze wel hun roeping! Geïnteresseerd? U kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

  • Een stage tijdens de schoolvakantie, voor kinderen van 5 tot 12 jaar
  • Workshops op woensdagnamiddag (tussen 13.00 en 17.00 uur) voor kinderen van 5 tot 10 jaar
 
Wij hopen alle toekomstige chefs binnenkort te verwelkomen!
 

Contact

Aventure Gourmande
Rue de la Hamaide, 117
7333 Tertre, België
Tel. : +32 (0)479/71.77.74
Mail : info@aventuregourmande.be ou marcel.leroy@proximedia.be