Balade-accessoires.jpg

Shopping - De Modeaccessoires-Wandeling

Winkelen in Mons

3.0 km
Te voet
1h 30min
Makkelijk
 • Via deze winkelwandeling in het kader van “Mons, Ville du Cadeau Original”, vindt u ideetjes voor accessoires om uzelf en zelfs uw trouwe viervoeter een geschenkje te gunnen!

 • Voor de feestdagen, verjaardagen of gewoon om jezelf een plezier te doen, de stad van de Doudou wordt het hele jaar door de stad van het originele geschenk.
  De deelnemende handelszaken van Mons, die geselecteerd werden met behulp van originaliteitstests, bieden u elk minstens 3 originele geschenkideeën aan. In totaal gaat het over meer dan 250 originele geschenken! Decoratie, textiel, juwelen, bloemstukken, artisanale producten, spulletjes voor kinderen of kunstwerken, u vindt er zeker wat u...
  Voor de feestdagen, verjaardagen of gewoon om jezelf een plezier te doen, de stad van de Doudou wordt het hele jaar door de stad van het originele geschenk.
  De deelnemende handelszaken van Mons, die geselecteerd werden met behulp van originaliteitstests, bieden u elk minstens 3 originele geschenkideeën aan. In totaal gaat het over meer dan 250 originele geschenken! Decoratie, textiel, juwelen, bloemstukken, artisanale producten, spulletjes voor kinderen of kunstwerken, u vindt er zeker wat u zoekt voor alle smaken en budgetten.
  Hoe herken ik de deelnemende handelszaken?
  Niets is zo eenvoudig! Ze kunnen makkelijk herkend worden aan het label op hun etalages.
  We bedanken de Evenementendienst van de Stad Mons voor het bedenken van deze wandelingen in het kader van 'Mons, Ville du cadeau original'.
 • Hoogteverschil
  76.72 m
 • Documentatie
  Met GPX / KML-bestanden kunt u de route van uw wandeling naar uw GPS exporteren (of ander navigatieprogramma)
Bezienswaardigheid
1 Créa'City
Sac "nuage" de Marieke Jacobs, créatrice des Pays-Bas, en cuir, diverses couleurs disponibles
2 Boho
U bevindt zich in de rue d’Havré. Afspraak op nummer 56 bij juwelier J.C. Feron.
U vindt er een ruim aanbod ringen, oorbellen, armbanden, kettinkjes, halskettingen en hangertjes voor alle smaken en ieders budget. De juwelier kan uw juwelen, uurwerken, horloges, of ze nu oud of nieuw zijn en ongeacht het merk, bewerken, herstellen en reinigen. Weet u niet wat te doen met uw goud? Aarzel niet om een afspraak te maken voor een gratis vrijblijvende en duidelijke prijsofferte! Neem opnieuw de rue d'Havré tot aan de Grote Markt. Neem vervolgens de eerste straat links en loop de rue de la Coupe in.
4 CACHE-MIRE
U bevindt zich in de rue des Capucins. Afspraak op nummer 40 in de boetiek Cache-Mire. In deze oude winkel van Mons, met een authentiek interieur uit de jaren 30 en een gevel die beschermd werd via het erfgoed van Mons (“protection du patrimoine montois”), stelt de eigenares een gamma juwelen en accessoires voor van ontwerpers die voor het merendeel geselecteerd werden in wereldwijd gekende boetieks van musea. Sla vervolgens rechtsaf en loop steeds rechtdoor tot u bij nummer 43 aankomt.
5 Mon Opticien
Montures "Mons" de la marque Etnia Barcelona. Disponibles en divers coloris.
6 APPARAT'CHIK
U bevindt zich in de rue de la Coupe. Afspraak op nummer 6 in de boetiek Apparat'Chik, waar u een breed gamma accessoires en lederwaren vindt. Gerenommeerde internationale merken stellen hun jonge ontwerpers voor. De boetiek ligt op een steenworp van de Grote Markt en mannen en vrouwen die er graag goed uitzien, kunnen hun gading vinden in een collectie tassen, koffers, hoofddeksels, accessoires en andere leuke spullen. Dit alles met de tips van Viviane, experte in accessoires, die u helpt uw keuze te maken. Loop de rue de la Coupe in en sla rechtsaf. U bevindt zich in de rue des Fripiers. Nadat renovatiewerken verschillende maanden in beslag namen, herrees deze wijk middenin het historische centrum van Mons.
7 Swing
Chaussures en cuir Dr. Martens. Diverses couleurs disponibles. Le magasin est dealer officiel depuis plus de 30 ans.
8 Institut Marylor toilettage
U bevindt zich in de rue d’Havré. Afspraak op nummer 19 bij Marylor in het verzorgings- en toilettage-instituut voor honden en katten. U wil uw trouwe viervoeter verwennen? U vindt er ook een boetiek met een ruime keuze aan originele en kant-en-klare accessoires van exclusieve merken uit de streek. Onze maatjes zijn ook modebewust! Loop verder naar rechts in de rue d'Havré.
77 meters hoogteverschil
 • Starthoogte : 49 m
 • Aankomsthoogte : 49 m
 • Maximale hoogte : 68 m
 • Minimale hoogte : 35 m
 • Totaal positief hoogteverschil : 77 m
 • Totaal negatief hoogteverschil : -77 m
 • Maximaal positief hoogteverschil : 14 m
 • Maximaal negatief hoogteverschil : -13 m