Au Noir Bonnet
-
Het is geen toeval dat restaurant Le Noir Bonnet kan terugblikken op meer dan 20 jaar succes. Hier worden alle gerechten met verse en seizoenproducten bereid door de Chef. De nauwe samenwerking met lokale producenten staat garant voor kwalitatieve producten. Tijdens het seizoen stelt Le Noir Bonnet ook aardbeien van Vaudignies, truffels van Italië en mosselen voor. De wijn- en drankenkaart is bijzonder uitgebreid en samengesteld op advies van vakmensen. Het restaurant brengt elke maand een...
Het is geen toeval dat restaurant Le Noir Bonnet kan terugblikken op meer dan 20 jaar succes. Hier worden alle gerechten met verse en seizoenproducten bereid door de Chef. De nauwe samenwerking met lokale producenten staat garant voor kwalitatieve producten. Tijdens het seizoen stelt Le Noir Bonnet ook aardbeien van Vaudignies, truffels van Italië en mosselen voor. De wijn- en drankenkaart is bijzonder uitgebreid en samengesteld op advies van vakmensen. Het restaurant brengt elke maand een ander menu van € 25 met seizoenproducten. Van maandag tot vrijdag wordt er een lunch geserveerd. U kan er echter ook de suggesties van de week proberen!
-
-
Capaciteit
-
-
-
Gesproken talen
-
-
-
Uitrusting
-
-
Betalingsmethoden
-
Openingstijden
-
- Heel het jaar 2023