Zie foto's (24)

Mont Garni Golf Club

Sportactiviteiten ,  Sportactiviteit ,  Golf in Saint-Ghislain
 • Tijdens de tentoonstelling 'Joan Miró. De essentie van voorbije en aanwezige dingen', die loopt van 8 oktober tot en met 8 januari 2023, geeft onze partner de Golf Club Mont Garni biedt u de greenfee voor € 30 (18 holes) of € 20 (9 holes), alsook de dagschotel en een drankje voor € 15 in de brasserie van Mont Garni (na reservering) op vertoon van de folder die u bij uw bezoek aan de tentoonstelling hebt gekregen.

  De Mont Garni Golf Club biedt mooie panorama's in een rustige omgeving. Het...

  Tijdens de tentoonstelling 'Joan Miró. De essentie van voorbije en aanwezige dingen', die loopt van 8 oktober tot en met 8 januari 2023, geeft onze partner de Golf Club Mont Garni biedt u de greenfee voor € 30 (18 holes) of € 20 (9 holes), alsook de dagschotel en een drankje voor € 15 in de brasserie van Mont Garni (na reservering) op vertoon van de folder die u bij uw bezoek aan de tentoonstelling hebt gekregen.

  De Mont Garni Golf Club biedt mooie panorama's in een rustige omgeving. Het parcours van 6.331 m (par 73) is een van de langste van België en is ingedeeld in drie lussen van 6 holes rond het charismatische clubhuis. Het parcours met 18 holes (par 73), de approach met zes holes, de putting green en de driving range vormen een harmonieus geheel in een bebost gebied van 150 hectare. Het ontwerp van de Ierse architect Tom Mc Auley biedt spelers diverse landschappen met grote waterpartijen waarin de mooiste bomen behouden werden. Een plezier voor het oog én voor het spel. Het clubhuis is een groot gebouw in Anglo-Normandische stijl, waar een ruime hal bekleed met gewitte eik de spelers een warm welkom biedt voor de ‘19e hole’. In het salon en restaurant met grote ramen die uitkijken over het parcours heerst een gezellige sfeer. Het domein van de Mont Garni Golf Club is gelegen in de gemeenten Baudour en Sirault, en is ideaal voor ontspanning. De Mont Garni Golf Club telt 500 leden en meer dan 6.000 bezoekers, en nodigt u uit om er een aangename tijd door te brengen.

 • Gesproken talen
  • Frans
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2022
 • Heel het jaar 2023