Zie foto's (10)

Mon Opticien

Opticien in Mons
 • Opticien-optometrist, specialist in aanpassing van de “echte Essilor Varilux” progressieve lenzen en contactlenzen voor visie en sport. Aanbod van hoge topkwaliteit die zo nauw mogelijk aande verwachtingen van de klanten voldoet. Persoonlijk advies verzekert de kwaliteit van uw optische apparatuur en visueel comfort.

  De nieuwste optische meettechnologie wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat deproducten in perfecte harmonie zijn met de behoeften en verwachtingen van de klanten....
  Opticien-optometrist, specialist in aanpassing van de “echte Essilor Varilux” progressieve lenzen en contactlenzen voor visie en sport. Aanbod van hoge topkwaliteit die zo nauw mogelijk aande verwachtingen van de klanten voldoet. Persoonlijk advies verzekert de kwaliteit van uw optische apparatuur en visueel comfort.

  De nieuwste optische meettechnologie wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat deproducten in perfecte harmonie zijn met de behoeften en verwachtingen van de klanten. Gespecialiseerd in progressieve en regressieve glazen, beklemtonen ze de professionaliteit van de opticien- optometrist, alsook de ervaring verworven doorpersoonlijke analyse, advies en montage van progressieve lenzen.

  De essentiële elementen die hen differentiëren van andere opticiens zijn deskundigheid en permanente opleiding. Men vindt er eenvolledig aanbodmonturen van grote merken en hun team staat tot uw dienst om u in uw keuzes te begeleiden. Ze staan paraat om u de beste en zo professioneel mogelijke service te verzekeren. Het dragen van contactlenzen moet niet lichtvaardig worden genomen ... Een aanpassing vereist specifieke professionele vaardigheden, evenals een aantal strikte technische en hygiënische regels. Daarom wordt u bij een eerste test vanaf het begin van de aanpassing ondersteund voor het nemen van metingen, analyses, uw behoeftes ...Een ruim aanbod kwaliteitslenzen is verkrijgbaar, zoals flexibele, dagelijkse, maandelijkse, jaarlijkse - rigide (keratoconus,aphak, anisometropie ...)
  - sclerale
  - zuurstofdoorlatende
  - progressieve (flexibele en rigide).
  Perfect aangepast aan uw persoonlijke situatie bieden dezemeerdere voordelen:
  - beter zicht
  - meer comfort
  - in sommige gevallen stabilisatie van bijziendheid
  - sportenen het verbeteren van uw prestaties -...
 • Gesproken talen
  • Frans
Diensten
 • Toegankelijkheid
  • Beperkte mobiliteit
  • Zichtstoornis
Tarieven
Betalingsmethoden
 • Bancontact/Mistercash
 • Cash
 • Eurocard - MasterCard
 • Visa