Voel je je niet echt thuis in het water? Dan heeft Dock 79 ook voor jou enkele activiteiten in de aanbieding. Zowel voor groot als klein!

My Little Forest, een liefelijke naam voor het boomklimparcours dat in 2015 in het eikenbos de deuren opende. In totaal zijn er zes parcours: vier verschillende niveaus en twee parcours speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Deathrides, hangbruggen, balken hoog in de lucht ... Hier kan je je evenwicht en durf komen testen! Wil je het boomklimparcours nog wat spannender maken? Kom het dan eens ‘s nachts met een hoofdlamp proberen. De grootste avonturiers onder ons kunnen bovendien tot 15 meter hoog klimmen en zich aan de grote slingersprong wagen.
 
Als je liever de voeten op de grond houdt, kun je genieten van de prachtige natuur en een wandeling maken op de aangelegde paden.
 
Als ontspanning kun je tot slot ook deelnemen aan yogalessen of een concert bijwonen. Wil je graag wat langer te blijven of heb je geen zin in de terugreis? Huur dan gerust een van onze luxetenten (bedden, tafel, stoelen, terras) en blijf een nachtje langer.