Aan de grens met Frankrijk, verscholen tussen het groen en het water, ligt een recreatiepark dat een hele waaier aan activiteiten aanbiedt. Zowel ervaren sporters als sensatiezoekers en liefhebbers van familie-uitstapjes zijn welkom in het gezellige Dock 79. Tijd om je zwempak nat te maken!
 

Een kabelskibaan

Wakeboarden, wakeskaten, kneeboarden of waterskiën, er zijn tal van manier om over dit prachtige meer van 10 hectare te glijden. Een innoverend en ecologisch systeem trekt je met een snelheid van 30 km/u 720 meter ver over het water. Heb je zin om het eens te proberen maar ben je wat onzeker? Dat is geen probleem, er zijn namelijk twee verschillende kabelskibanen. De eerste is bestemd voor beginners die zich voor het eerst op het water wagen. De tweede is bestemd voor mensen die de techniek reeds beheersen.
 
Als je een aantal basisprincipes onder de knie hebt en je je evenwicht kunt houden, maar nog steeds te onzeker bent voor het echte werk, dan kan je lessen volgen om je techniek te perfectioneren, figuren te leren maken enz. Opgelet: de lessen worden op vastgelegde momenten georganiseerd, schrijf je dus zeker op voorhand in. Het is overigens ook mogelijk om de kabelskibanen af te huren! Een originele manier om samen een unieke tijd te beleven. Emoties en sensatie gegarandeerd!
 
Al die activiteiten zijn natuurlijk wel erg uitdagend. Daarom vind je tegenover de kabelskibaan een ontspanningszone. Wat is er fijner dan te genieten van de zon in een ligstoel, met je voeten in het zand, kijkend naar de sportieve prestaties van de anderen?

En als je lichaam weer op krachten moet komen of als je gewoon dorst hebt, ben je welkom op het terras recht tegenover het meer. De bar van de kabelskibaan serveert koude drankjes en snacks (broodjes, panini’s enz.).

Een aquapark

Maar niet zomaar een park ... Dit is het eerste aquapark van België! Le Plongeoir drijft trots op een tiental meter van de oevers van het meer en verwelkomt zowel groot als klein. Klauter op de grote constructies, glijd van de wanden naar beneden en spring van de hoge toppen! Plezier en verbazing gegarandeerd! Een badmeester houdt bovendien steeds een oogje in het zeil.
 
Ook hier is het mogelijk om het aquapark volledig af te huren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een verjaardag of een teambuilding.

Zin in een tussendoortje?

Kom dan naar Bertine, de foodtruck die elke honger weet te stillen. Het is namelijk belangrijk om op tijd en stond de batterijen weer op te laden. Op het menu: burger van het huis, broodjes, frieten, salades en tapas.

#WallonieTerredEau

Contact


Dock 79
Rue de la Hamaide, 79 – 7333 Tertre
Tel.: +32 (0)65/66 25 07
E-mail: info@dock79.be

Mons Card Partner: Met de Mons Card geniet je van een mooie korting (1 u. betaald, 1 u. gratis)!