Op zoek naar een wellnesszone, bar, brasserie, restaurant, hotel, seminarie of atypisch decor? Deze plek heeft meer dan één pijl op zijn boog om bezoekers te plezieren

Wanneer het verleden en het heden met elkaar in aanraking komen

Le Dream bevindt zich in een neogotisch gebouw uit de 19e eeuw. Het pand diende eerst als toevluchtsoord voor de Sœurs de Bélian, werd nadien een kapel en is nu omgevormd tot een hotel. De site werd op een subtiele manier gerenoveerd, waardoor de erfenis uit het verleden kon worden ingebed in een modern en comfortabel kader. Het is een charmante plek met een uitstekende service en een strategische locatie midden in het historische centrum van Bergen. Ideaal om zowel te genieten van de faciliteiten in het hotel als van de interessante trekpleisters van de stad.

Alter Ego

Dit is de wellnesszone van Le Dream. Kom ontspannen in een jacuzzi, zweten in de sauna en hamam of je conditie trainen in de sportzaal. Ook liefhebbers van massages komen hier aan hun trekken. Alle dagen open van 9 u. tot 19 u. Op vrijdag open tot 21 u.
Deze spa, een van de mooiste van België, is een openbare faciliteit, maar kan na reservatie eveneens worden afgehuurd (aanvragen per mail aan alterego.spa@dream-mons.be of per telefoon op het nummer +32 (0)65 32 97 24).

 

Le Delirium

Als je dit gevoel van welbehagen nog niet wilt loslaten, kom dan een lekkere cocktail drinken in deze gezellige, trendy loungebar. Le Delirium is elke dag open van 9 u. tot middernacht. Er hangt een aangename, intieme en gezellige sfeer. Het is ook mogelijk Le Delirium af te huren voor een privé-evenement. Dat beloven onvergetelijke feestjes te worden!
 

Le Mea Culpa

Zin in een lekker hapje? Deze brasserie beschikt over een traditionele kaart met lichte en snelle maaltijden. Zoetekauwen kunnen kiezen voor een verwenkoffie of een andere lekkernij. Een drukke werkdag gehad? Kom eens langs en geniet van de omgeving, de muziek en de clubsfeer. Van maandag tot donderdag open vanaf 17 u., zaterdag van 11 u. tot 18 u. en zondag van 18 u. tot 23 u.

Le Mezzo

Als je zin hebt om wat langer te tafelen en een meer internationale keuken te ontdekken, kom dan naar het restaurant Le Mezzo. De kok is gepassioneerd door gastronomie en neemt je mee op een heerlijke reis vol smaken en ontdekkingen. Zowel je smaakpapillen als je ogen worden hier verwend. Grote vensters laten het licht over de tafels schijnen en door de centrale ligging van het restaurant heb je een goed zicht op de andere ruimtes van het etablissement. Laat je verleiden en kom binnen in Le Mezzo, van maandag tot vrijdag van 18 u. tot 23 u., zaterdag van 12 u. tot 23 u. en zondag van 12 u. tot 17 u.
 

Het hotel

Tijd om even op adem te komen. Als je de kans hebt, trakteer jezelf dan op een nachtje in Le Dream en kom tot rust op deze betoverende plek. De pittoreske architectuur en de kwaliteitsvolle dienstverlening van dit luxueuze hotel maken jouw verblijf uiterst aangenaam. Le Dream beschikt over 62 volledig uitgeruste kamers: privébadkamer met douche, wc en haardroger; televisie, radio en telefoon met directe lijn; kluis en bagagedepot; airco; minibar; gratis wifi. In alle kamers kun je bovendien gebruikmaken van room service en heb je gratis toegang tot de spa (45 min. per verblijf). Twee kamers zijn speciaal ingericht voor mensen met verminderde mobiliteit. Ook een terras, een ontbijtbuffet (als supplement) en een privéparking staan tot jouw beschikking. En niet onbelangrijk, ook dieren zijn toegelaten.
 

Seminaries

Geïnteresseerd om je collega’s eens mee te nemen? Dat is helemaal geen probleem! Le Dream beschikt over een modulaire, zakelijke ruimte bestaande uit drie zalen met een capaciteit van 80 personen. De zalen zijn uiteraard uitgerust met de nieuwste technologieën voor audiovisuele projecties: een overheadprojector, een scherm, een geluidsinstallatie, gratis wifi en een directe telefoonlijn. Indien gewenst, kunnen er mits betaling van een supplement notitieboekjes, balpennen, flip-overs en micro’s ter beschikking worden gesteld.
 
Wil je jouw collega’s trakteren op een lekkere pauze? Kies dan voor een ontbijtbuffet, een verwenkoffie, een lunch of een walking dinner. Het terras Extra Muros, dat overdekt kan worden, en de wellnessruimte Alter Ego kunnen ook allebei worden afgehuurd. Het team van Le Dream zal hoe dan ook alles in zijn werk stellen om jouw seminarie vlekkeloos te doen verlopen en aan al je verwachtingen te voldoen.

#WallonieTerredEau

Contact

Dream Hôtel
Rue de la Grande Triperie, 17 – 7000 Mons
Tel.: +32 (0)65/32 97 20