Proef de vakantie…

De buitenlucht, een haven, boten, een eindeloze watervlakte. Neem plaats op een van de twee terrassen van dit etablissement en geniet van een drankje en de mooie omgeving. Het Club House is elke dag open, behalve op maandag, van 11 u. tot 18 u. in de winter en tot 21.30 u. in de zomer.
 
Geen zon te bespeuren? Dan ben je welkom om vanachter het glas in de zaal van het Club House van het uitzicht te komen genieten. Je kan er ook terecht voor een maaltijd, of je nu zin hebt in een kleine salade van het huis of een goed gevuld bord met vlees of vis. Ook de pasta’s en kindermenu’s zijn de moeite waard. Je kunt ook kiezen uit een van de menu’s aan democratische prijzen. Een feest voor je smaakpapillen en een streling voor de tong! Kom het zelf eens uittesten, ‘s middags van 12 u. tot 15 u. en ‘s avonds van 18 u. tot 23 u.
 
En last but not least, je kunt de locatie ook afhuren voor je eigen evenement! Een privéfeest, seminarie, receptie, banket ... Alles is mogelijk in dit moderne, rustgevende en verbazingwekkende decor. De parking is gratis en makkelijk toegankelijk. Wanneer organiseer jij een feestje aan het water?

#WallonieTerredEau

Contact

Club House du Grand Large
Rue du Grand Large, 2 – 7000 Mons
Tel.: +32 (0)65/39 02 59
E-mail: resto.capitainerie@hotmail.com