Beleving: bezoek aan het atelier van 'A Chocola' + pralines maken Lens

Gastronomie in Lombise

Ann Douteur1.jpg© PIerre Pauquay
Ann Douteur3.jpg© PIerre Pauquay
A_chocolat_Lombise (1).jpeg
A_chocolat_Lombise (2).jpeg
A_chocolat_Lombise (2).jpg
A_chocolat_Lombise (10).jpg
A_chocolat_Lombise (12).jpg
  • Beleving: bezoek aan het atelier van 'A Chocola' + pralines maken

    Na een carrière in het bedrijfsleven, besloot Ann Douteur zich te storten op haar passies: creëren, samenwerken maar vooral chocolade!

    Met haar passie om samen te werken, verleidt ze grote chefs en invloedrijke personen uit de wereld van de gastronomie om samen nieuwe recepten en nieuwe pralines te ontwikkelen.

    Met haar passie om nieuwe dingen te creëren, ontdekt ze dan weer voortdurend nieuwe domeinen en creëert ze nieuwe chocoladeproducten, vaak op basis van streekproducten.
  • Hoedanigheid
    • Personen :  5 Persoon
  • Gesproken talen
    • Engels
    • Frans
    • Nederlands
Diensten
  • Voorzieningen
    • Parkeerplaats
  • Tarieven
  • Volwassene
    Vanaf 35 €
Openings
Openingstijden
  • Heel het jaar