Van Gogh Museum in Amsterdam

Het Van Gogh Museum in Amsterdam herbergt 's werelds grootste collectie van Vincent van Goghs schilderijen, tekeningen en brieven. De vaste collectie is thematisch en chronologisch ingericht en laat zowel Van Goghs meesterwerken als het werk van tijdgenoten en vrienden van de kunstenaar zien.
 
 
www.vangoghmuseum.com
 

Boek een privérondleiding over Vincent van Gogh

 

Boek een privérondleiding van circa 50 minuten langs de hoogtepunten van Vincent van Gogh. Ontdek meer over Van Goghs ontwikkeling als kunstenaar en mens.

Samen met de rondleider kijk je naar Van Goghs vroegste Nederlandse werken, ontdek je de omslag die hij in Parijs maakte toen hij moderne kunstenaars ontmoette en zie je hoe hij in Zuid-Frankrijk zijn beroemde eigen stijl vormde.

reservations@vangoghmuseum.nl


De tour multimedia

De tour geeft je nieuwe inzichten in de manier waarop Vincent van Gogh werkte en waarom hij dat deed. Je leert Van Gogh echt begrijpen, bijvoorbeeld door zijn werk vanuit een andere hoek te bekijken. De multimediatour onthult een Van Gogh die je niet eerder kende.

De tour is perfect toegesneden op jouw behoefte. Of je het museum in je eigen tempo wilt bekijken, liever alleen de hoogtepunten ziet of op ontdekking uit gaat met je familie, er is een passende tour voor jou.

Elf talen

Deze uitgebreide interactieve audiotour is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans, Russisch, Chinees (Mandarijn), Japans en Koreaans.