In het vakantiehuisje-boerderij “Les Coquelicots” verblijft u midden in het Parc Naturel des Hauts-Pays, waar u er heerlijk tussenuit kunt trekken met het hele gezin en de pracht van de omliggende natuur kunt ontdekken.
 
Het huis:
Kom tot rust in de saunaruimte of in de zithoek met tal van toeristische info en een bibliotheek. Zo kunt u verhaaltjes voorlezen aan uw kinderen en uw activiteiten uitstippelen aan de hand van wandelkaarten en van brochures met info over het lokale erfgoed, de gastronomie, kunstenaars en culinaire pareltjes.
 
De tuin
:
U treft er een prachtige bloementuin en een terras met alle voorzieningen, een tafeltennistafel, fietsen en kinderspelletjes (zandbak met emmers en schoppen...). Zo kan het hele gezin optimaal van het verblijf genieten! De allerkleinsten kunnen eten geven aan de kippen en konijnen in de tuin!

De activiteiten:
Vanuit het vakantiehuisje in het midden van Parc Naturel des Hauts-Pays liggen tal van activiteiten voor liefhebbers van cultuur, geschiedenis, gastronomie en folklore binnen handbereik!
  • Ook de pracht van de stad Mons is niet ver van het vakantiehuisje!
  • Vanuit deze mooie familieboerderij in het centrum van Audregnies kunt u de omliggende natuur ontdekken. Weides, velden, bossen... Alles is voorhanden om de natuur in al haar pracht te aanschouwen en om allerlei activiteiten te organiseren en wandelingen of fietstochten te ondernemen!
  • Wandel door de tuin of in de omgeving met de eigenaars van het vakantiehuisje! Ze staan volledig ter beschikking voor uitleg over de planten, groenten en fruitbomen in hun tuin, maar geven ook graag meer info over het lokale erfgoed tijdens een wandeling door het dorp en de omgeving. Ze vertellen ook met veel plezier over hun leven als boeren.
 
Aanpalende kamers:
In het vakantiehuisje zijn er aanpalende kamers, zodat u tijdens uw hele verblijf in elkaars buurt kunt blijven.

U kunt heerlijke wandelingen maken met het hele gezin door de klaproosweides (Coquelicots = klaprozen).

Ontdek het vakantiehuisje “Les Coquelicots” in de Rue de l'Eglise 1 - 7382 Audregnies (Quiévrain)

Contact:
+32 (0)65 46 50 02
+32 (0)479 45 47 56

Meer informatie: