Goolfy en Lasergame Mons” zorgen ervoor dat u samen met uw gezin een fantastische ontspannende dag beleeft.
U belandt er in een buitengewoon minigolfparcours, een Star Wars-lasergame (uniek in Europa), een speelhal voor kinderen en een ruimte met computergames. Een goede fysieke conditie is niet nodig, enkel veel “goesting” in een leuke dag!


Fluorescerende minigolf en lasergame!

In “Goolfy” speelt u minigolf in een fluorescerend decor met bekende Belgische monumenten en uitvindingen op de achtergrond. Zo leert u ondertussen ook nog bij! Bij elke piste staan er miniatuurversies van monumenten, zodat het hele gezin al spelend leert! Iedereen boven de drie jaar is welkom om zijn of haar swing te tonen!

 

May the force be with you!
 

Uniek in Europa, deze lasergame in Star Wars-thema! Vanaf 8 jaar is iedereen welkom (mits vergezeld van een volwassene) om elkaar te bekampen op dit fluorescerend terrein van twee verdiepingen. De Lasergame is enkel open op reservatie, telkens voor minimum 5 personen.
De speelhallen: 
Kinderen vanaf vier jaar kunnen zich vermaken in de “Doudou Zone”, een speelhal in de kleuren van de bekende Ducasse van Mons! Vanaf drie jaar kun je terecht in de hal met computergames, met spelletjes voor jong en oud: peuterspelletjes, een fotostudio, Mario Kart, een mini voetbaltafel, basket, dans, air hockey... Uren spelplezier verzekerd!

De formules:
Combineer een spelletje Goolfy met een Lasergame en beleef úren plezier! Na een partijtje Goolfy kunt u bijvoorbeeld nog kiezen voor een kwartiertje Lasergame.
Ook kunt u kiezen voor formules met een maaltijd!
 
Mijn allerbeste verjaardag!
Wilt u uw kind de beste verjaardag van zijn of haar leven bezorgen? Dat kan! Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er verschillende formules met een spelletje Goolfy en/of Lasergame. U kunt kiezen uit de formule “Doudou Zone”, “mercredi tout est permis” (woensdag is alles-kan-dag) of de “ateliers cocktails” (cocktail-workshop - uiteraard non-alcoholisch). Elke formule staat sowieso garant voor een onvergetelijke dag!

Verfrissingen:
Als u bent moegestreden of -geswingd, hebt u waarschijnlijk wel nood aan een verfrissing en aan een rustpauze in de brasserie, waar u vanop de pistes rechtstreeks heen kunt. 
 
Pak uw laserpistool en oefen uw beste golfswing! 
Ontdek “Goolfy en Lasergame Mons” in de Rue de Mons 353 in 7011 Ghlin (Mons)

Contact:
+32 (0)65 59 00 31
+32 (0)65 33 52 71
info@goolfymons.be


Meer informatie :