Plezier met het hele gezin verzekerd in het aquapark “Lago Mons Zwembad le Grand Large”! Plezier of ontspanning: iedereen komt hier aan zijn trekken! Test uw conditie in de grote buitenzwembaden of in het sportzwembad, kom tot rust in de jacuzzi, probeer boven water te blijven in de wildwaterbaan of speel in het kinderbadje: alle leeftijden komen aan hun trekken!

Funzone


In de funzone vindt u tal van activiteiten waar klein en groot zich kunnen uitleven! Spelen in het kinderbadje, ravotten in de wildwaterbaan of ontspannen in de andere zwembaden, dit alles in een tropisch decor!

Kinderbadje:
Voor wie? Gezinnen met baby's en kinderen, van 0 tot 5 jaar.
Het thema: Onbeperkt plezier verzekerd in dit speciale badje voor de allerkleinsten, met fonteintjes, glijbaantjes en Lud'eau de draak!

Wildwaterbaan:
Voor wie? Gezinnen met jonge kinderen en adolescenten.
Het thema: Durft u het aan om de wildwaterbaan door te spartelen? Pak elkaars hand vast en waag de afdaling!

Buitenzwembaden:
Voor wie? Gezinnen met baby's, jonge kinderen en adolescenten.
Het thema: Zodra de zon van de partij is, kunt u met het hele gezin genieten van het buitenzwembad en het buitenkinderzwembadje.

Wellnesszone

Kom tot rust in de wellnesszone. Na een lange dag hebt u ongetwijfeld nood aan ontspanning met de kinderen of met z'n tweetjes.

Warmwaterlagune:
Voor wie? Gezinnen met baby's, kinderen (mogen alleen vanaf 10 jaar) en jongeren.
Het thema: Laat uzelf onderdompelen in het aangename warmwaterbad met plaats voor het hele gezin! Laat u vervoeren en verwarmen met de hydromassage.

Jong en oud komt tot rust in de hamam, de biosauna en Finse sauna, de jacuzzi en het voetbad, waar u uw stress volledig kunt uitzweten!

Sportzone

Beginnende zwemmers of ervaren waterratten kunnen zich volledig uitleven.

Sportbad:
Voor wie? Alle sportievelingen, klein of groot
Het thema: Vooraleer u naar de funzone gaat, kunnen kleine en grote sportievelingen eerst terecht in het sportbad en het bad voor kinderen die nog moeten leren zwemmen.

Zwemschool:
Voor wie? Vanaf 6 maanden
Het thema: Van jongs af aan leren zwemmen! Dankzij gewenningsoefeningen leren uw kinderen tijdens hun groeifase de zwemtechnieken kennen.

Watersport:
Voor wie? Vanaf 16 jaar.
Het thema: De hele week door kunnen uw grotere kinderen en uzelf aquafitness en aquabike beoefenen alsook BBB-oefeningen doen.

(Verjaardags)feestjes en formules:
Een verjaardagsfeestje is zoveel leuker in het zwembad! Lago biedt formules met leuke activiteiten en een aangepast menu voor kinderen tussen 5 en 11 jaar oud en voor groepen van elke leeftijd van 15 personen of meer. U kunt zeker zijn van een onvergetelijk feest of evenement!

Nood aan een tussendoortje?
Geen enkel probleem! In Lago vindt u een brasserie-restaurant en een kleine cafetaria: de Rest-eau-café, het zwemterras en het buitenterras vormen gezellige plekjes waar u kunt eten of genieten van een drankje.

Het hele jaar door beleeft u met het hele gezin plezier!

Ontdek “Lago” in de Avenue de la Sapinette 20 - 7000 Mons

Contact:
+32 (0)65 22 08 30
piscinedugrandlarge@lago.be

Meer informatie: