De “hippodrome de Wallonie” is dé verzamelplaats waar paarden, ruiters en geïnteresseerde gezinnen elkaar ontmoeten! Liefhebbers van paardenraces beleven er leuke en sportieve ontmoetingen, maar er is meer! Plezier moet er voor het hele gezin zijn!
 
“De hippodrome de Wallonie (hippodroom of paardenrenbaan van Wallonië) is niet enkel voorbehouden voor professionele ruiters!

U kunt er met het hele gezin terecht voor leuke en sportieve evenementen en om meer te weten te komen over paardenrennen. Tijdens het weekend en op feestdagen kunt u tijdens paardenevenementen deelnemen aan tal van gratis activiteiten en animaties voor kinderen.

Om er maar enkele te noemen: ponytochten, kindergrime voor de allerkleinsten, springkastelen, themaspelletjes, ontdekkingsparcours enzovoort!

De Hippodroom staat steeds in functie van de verschillende feestdagen, met bijvoorbeeld een paaseierenraap, een Halloween-optocht, bezoek van de Sint en van de Kerstman... Tal van leuke momenten waar kinderen hun hart aan kunnen ophalen!

Bovendien kunt u hier kennismaken met de wereld van het paardrijden! Vrije dressuur, behendigheidsproeven of de Hongaarse post: op racedagen zijn er verschillende shows die het hele gezin de kans geven om meer te weten te komen over de paardensport!

Wat rest ons nog meer dan te zeggen: op uw plaatsen, klaar? Start!

Ontdek de “hippodrome de Wallonie” in de Route de Wallonie 31A - 7011 Ghlin (Mons)

Contact:
+32 (0)65 31 11 27
agnes.goffin@hippodromedewallonie.be
rouetxavier@aol.com

Meer informatie: