Plaats van het werk: Voorgevel van het restaurant Le Coq Wallon, Place de Saint-Symphorien - 7030 Saint-Symphorien
 

Wuper Kec, geboren als Dejan Ivanović, is een Servische kunstenaar die in Indija (Servië) woont. Hij studeerde af aan de Polytechnische School van Belgrado. Sinds 2006 is hij geïnteresseerd in de wereld van street art en graffiti. Hij perfectioneerde zijn kunst door zijn ontmoetingen in de stad en raakte geboeid door de muurschilderkunst, op zoek naar zijn eigen artistieke persoonlijkheid. 
Uiteindelijk vond hij zijn identiteit door een meer figuratieve benadering dan bij zijn initiële werk. Hij begon vaker met penselen te schilderen en verbeterde voortdurend de kwaliteit van zijn penseelstreken en zijn werk. Wuper Kec werd vooral bekend door zijn fresco's die de nadruk leggen op het menselijke element en op het leven in Servië. Sinds 2016 besteedt hij een deel van zijn artistieke leven aan het schilderen met olieverf en neemt deel aan talrijke festivals over de hele wereld. 
Zijn fresco over het landbouwersberoep belicht de plaatselijke bodem van de streek door middel van de witloof, zo populair in Saint-Symphorien.
Wuper Kec schilderde graag voor L’Art habite la ville (Kunst bewoont de stad): "De bewoners zijn bijzonder vriendelijk voor me geweest en ik ben erg blij dat mijn werk hier op dit mooie plein van Saint-Symphorien goed ontvangen wordt".