Plaats van het werk: Boulevard J. F. Fitzgerald Kennedy - Website Helora

Studio Giftig bestaat uit het Nederlandse kunstenaarsduo Niels van Swaemen (1981, Eindhoven) en Kaspar van Leek (1983, Philipsburg St. Maarten).
Typisch voor de karakteristieke beeldtaal van Studio Giftig is, naast de kwaliteit van de schilderijen als kenmerkend element, ook het feit dat alle beelden autonoom zijn bedacht. Herkenbaar aan het proces dat ze hanteren, is de manier waarop ze hun eigen persoonlijke concepten vertalen door de objecten en modellen zelf te fotograferen. Zo zorgen ze voor totale autonomie binnen hun beeldtaal als uitgangspunt voor hun schilderijen. Studio Giftig is er inmiddels in geslaagd om een eigen beeldtaal te ontwikkelen binnen de urban art en werkt zowel zelfstandig als voor toonaangevende galerieën en opdrachtgevers. 
De val van de Lisianthus-bloemen verwijst naar het theatrale effect van applaus of gejuich. Lisianthus symboliseert waardering en dankbaarheid. De personages zijn een ervaren verpleegster en een arts, die samen de impact, toewijding en menselijke kant van het werken in de gezondheidszorg laten zien. De pijl wijst naar links, zoals in het verleden een naar links wijzende pijl in symbolische/spirituele context verwees naar het afwenden van het kwaad.