Greeters: een alternatieve toeristische ervaring


De Greeters van Mons nodigen u uit om Mons en de omliggende streek te ontdekken door de ogen van een inwoner. Onze Greeters zijn allen vrijwillige ambassadeurs met een passie voor hun stad die ze graag delen met bezoekers. Ideaal om kennis te maken met de aanraders, must sees en anekdotes van een echte ‘insider’.

 

Beleef een mooi moment met familie of vrienden

Wil u de stad Mons en de omliggende streek op een originele wijze ontdekken? Heeft u zin om kennis te maken met het dagelijkse leven van de inwoners?  Houdt u ervan om buiten de platgetreden toeristische paden te stappen? Dan zal u ongetwijfeld genieten van een ontmoeting met een Greeter en een unieke beleving vol authenticiteit, uitwisseling en gedeelde ervaringen.

 

Probeer het! U zal het zich niet beklagen...
 

Een ontmoeting met een Greeter is gratis en kan na reservering op om het even welke dag doorgaan volgens de wensen van de bezoeker en de beschikbaarheid van de Greeters (bij voorkeur tussen 8 en 22 uur).
Het is makkelijk: klik op monsgreeters.be en vul het formulier in of neem contact op met coördinatrice Tamara op het nummer 065/40.53.44