Rondleiding + proeverij + initiatie zythologie + food pairing Boussu
-
Beleving: Rondleiding + proeverij + initiatie zythologie + food pairing (combinatie gerecht-bier) Hij is gepassioneerd door bier, van het veld tot in het flesje. Zij door gastronomie, van het product tot op het bord. Samen hebben Antoine en Catherine van de oude familieboerderij in Boussu een plekje gemaakt in het teken van de kunst van het brouwen. Wat kunt u er vinden: De microbrouwerij waar oprechte seizoensbieren zonder kunstmatige smaakstoffen worden gebrouwen. Voor sommige soorten...
Beleving: Rondleiding + proeverij + initiatie zythologie + food pairing (combinatie gerecht-bier) Hij is gepassioneerd door bier, van het veld tot in het flesje. Zij door gastronomie, van het product tot op het bord. Samen hebben Antoine en Catherine van de oude familieboerderij in Boussu een plekje gemaakt in het teken van de kunst van het brouwen. Wat kunt u er vinden: De microbrouwerij waar oprechte seizoensbieren zonder kunstmatige smaakstoffen worden gebrouwen. Voor sommige soorten bier, zoals de blonde bieren, komen de granen rechtstreeks van de boerderij van de ouders van Antoine die de kost verdienen als graanboeren. Na reservering hebt u de kans om samen met familie of vrienden te ontdekken hoe deze bieren gebrouwen worden. De degustatieruimte voor workshops zythologie: zythologie is voor bier wat oenologie is voor wijn, de kunst om bier te proeven en af te stemmen op een gerecht.. De kelder met ambachtelijke bieren die, naast de huisbieren, ook een reeks bieren van bevriende brouwerijen herbergt. Wilt u kennismaken met alle facetten van bier? Aarzel dan niet en breng ons een bezoekje!
-
-
Capaciteit
-
-
-
Gesproken talen
-
-
-
Toegankelijkheid
-
-
-
Uitrusting
-
-
Tarieven
-
GroepstariefVanaf 18 €
-
Openingstijden
-
- Heel het jaar 2024