Zie foto's (2)

MARS - Mons arts de la scène

in Mons
 • Tijdens de tentoonstelling 'Joan Miró. De essentie van voorbije en aanwezige dingen', die loopt van 8 oktober tot en met 8 januari 2023, geeft onze partner MARS - Mons arts de la scène biedt u het VISA-tarief op geselecteerde voorstellingen op vertoon van de folder die u bij uw bezoek aan de tentoonstelling hebt gekregen.

  Mars staat voor zes theater- en concertzalen (het Théâtre le Manège, Arsonic, de 106, het Maison Folie, het Théâtre Royal en het auditorium Abel Dubois) en een...

  Tijdens de tentoonstelling 'Joan Miró. De essentie van voorbije en aanwezige dingen', die loopt van 8 oktober tot en met 8 januari 2023, geeft onze partner MARS - Mons arts de la scène biedt u het VISA-tarief op geselecteerde voorstellingen op vertoon van de folder die u bij uw bezoek aan de tentoonstelling hebt gekregen.

  Mars staat voor zes theater- en concertzalen (het Théâtre le Manège, Arsonic, de 106, het Maison Folie, het Théâtre Royal en het auditorium Abel Dubois) en een programmering die levende kunsten in al hun vormen eer aandoet : theater, muziek, dans, circus, poppenspelen, jongerenvoorstellingen, ... Het hele jaar door kunt u er bijna dagelijks terecht voor een unieke kunstervaring.

 • Gesproken talen
  • Frans
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2022
 • Heel het jaar 2023