Le Cours du Malt
-
Het doel van dit project is om iedereen te begeleiden in het proces van bierbrouwen, of het nu voor commerciële doeleinden is of gewoon voor het plezier. Het biedt bierliefhebbers de kans om te leren, te oefenen, te experimenteren en te produceren. Dankzij de workshop "Brouw je eigen bier" en voor degenen die deze speelse opleiding willen verdiepen met een gedegen theoretische kennis van bierbrouwen, biedt "Le Cours du Malt" de mogelijkheid om je vaardigheden in de praktijk te brengen en...
Het doel van dit project is om iedereen te begeleiden in het proces van bierbrouwen, of het nu voor commerciële doeleinden is of gewoon voor het plezier. Het biedt bierliefhebbers de kans om te leren, te oefenen, te experimenteren en te produceren. Dankzij de workshop "Brouw je eigen bier" en voor degenen die deze speelse opleiding willen verdiepen met een gedegen theoretische kennis van bierbrouwen, biedt "Le Cours du Malt" de mogelijkheid om je vaardigheden in de praktijk te brengen en vooral je verbeelding de vrije loop te laten bij het ontwikkelen van nieuwe recepten. De formule "PROEFSESSIES" maakt dit mogelijk tot aan het bottelen van het bier. Tijdens de workshops en proefsessies is het brouwmateriaal eenvoudig te gebruiken en geschikt voor een productie tot 50 liter bier. Dit materiaal is te koop in de winkel. De benodigde grondstoffen worden per zak of los verkocht. Apparatuur voor malen, brouwen, fermenteren en bottelen is bij ons beschikbaar en te koop. Als microbrouwerij of picobrouwerij kan onze "Pilootbrouwerij", met een capaciteit van 300 liter, flexibel worden ingezet. Ze is eenvoudig in gebruik, maar geschikt voor bijna alle biersoorten. Een ervaren brouwer staat tot je beschikking als je dat wenst. Naast een opleidingsplek wil "Le Cours du Malt" ook nieuwe smaken testen en originele experimenten uitvoeren. Nieuwe bieren ontstaan zo afhankelijk van het moment, en de beste worden aan het publiek aangeboden. Deze recepten bevatten geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen, zijn ongefilterd en worden meestal op fles hergist. Geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur, evenals op donderdag van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.30 uur. Ook geopend op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
-
-
Gesproken talen
-