Chocolaterie De Meyer (page 10).JPG

Deelname aan een workshop rond het maken van pralines en gebakjes.

Gastronomie in Saint-Ghislain
  • Beleving: Deelname aan een workshop rond het maken van pralines en gebakjes. Marcel Leroy heeft al meer dan 45 jaar professionele ervaring als patissier/chocolatier en geeft vandaag privélessen (zes personen maximum) die uw kennis verruimen, van de basiskennis tot de kneepjes van het patisserievak, van kleine chocoladeversieringen tot feestelijke pralines en chocoladefiguurtjes. Droomt u ervan om uw eigen eclairs, bavarois en andere gebakjes te maken? Wilt u graag pralines of zelfs...

    Beleving: Deelname aan een workshop rond het maken van pralines en gebakjes. Marcel Leroy heeft al meer dan 45 jaar professionele ervaring als patissier/chocolatier en geeft vandaag privélessen (zes personen maximum) die uw kennis verruimen, van de basiskennis tot de kneepjes van het patisserievak, van kleine chocoladeversieringen tot feestelijke pralines en chocoladefiguurtjes. Droomt u ervan om uw eigen eclairs, bavarois en andere gebakjes te maken? Wilt u graag pralines of zelfs chocoladefiguurtjes leren maken? Desserten doen u watertanden en u wilt de technieken en trucjes onder de knie krijgen? Schrijf u dan in voor de persoonlijke lessen patisserie/chocolaterie van Marcel Leroy. Uniek in België! Alle dagen toegankelijk na voorafgaande reservering (minimum 10 dagen op voorhand)

  • Capaciteit
    • Personen :  6 Personen
  • Gesproken talen
    • Frans
  • Tarieven
  • Groepstarief
    Vanaf 10 €