Afspraak bij Ann Douteur, professioneel chocoladebereidster. Zij maakte van haar passie haar beroep!

Creativiteit als inspiratie voor recepten
 

Ann Douteur doet niets liever dan met chocolade bezig te zijn. Elk recept neemt u mee naar nieuwe oorden, en laat u nieuwe verbanden en nieuwe smaken ontdekken. Toch houdt ze vast aan de klassiekers, die aan de basis lagen van haar nieuwe roeping. Al krijgt elke “klassieke” praline wel een originele toets mee. Dat kan qua vorm zijn, qua kleuren of qua smaakevenwichten.
 
Als uw vingers al beginnen te tintelen om zelf ook te experimenteren met chocolade, ga dan zeker langs bij Ann Douteur! Tijdens een bezoek aan haar atelier verklapt ze u hoe ze haar eigen pralines bereidt. Klaar om ervoor te gaan? U zult u dit culinaire experiment zeker niet beklagen en zult ongetwijfeld ook nieuwe smaken leren kennen. Ann gebruikt bovendien ook steeds veel streekgebonden producten, die ze volgens haar eigen voorkeur gebruikt en verwerkt. Op het programma : Een ontdekkingstocht van 3 uur in de wereld van de chocolade. De workshop biedt plaats voor groepen van 2 tot 5 personen. Prijs per persoon: € 35

Er zijn ook speciale formules voor zij die liever chocolade proeven dan het zelf te maken. Ook bij deze formule is een rondleiding in het atelier inbegrepen. Deze formule, van € 5 per persoon, is bestemd voor groepen van 10 tot 15 personen en duurt 30 à 40 minuten.

Was het niet Oscar Wilde die zei dat de enige manier om van een verleiding af te komen, is door eraan toe te geven?
 

Contact

A-Chocola
Rue Flotte à Parois, 13
7870 Lombise, België
Tel. : +32 (0)68/65.61.95
Mail. : a_chocola@icloud.com