Houdt u van lekkere wijn en zou u graag meer te weten komen over wijnteelt? Of hebt u gewoon zin om een lokaal kwaliteitsproduct te proeven? Kom dan naar deze unieke locatie waar druiven en windmolens elkaar vergezellen.
 

Plezier verzekerd voor iedereen!

Aan de voet van de wijngaard komt u terecht in een uniek kader met uiteenlopende karakters maar met één gemeenschappelijke eigenschap: een fantastisch zicht op het Domein. De nabijheid van Mons en van verschillende snelwegen lokt tal van evenementen.

Het leukst van al zijn echter de begeleide rondleidingen in de installaties van het Domein, zeker als ze gevolgd worden door een degustatie! De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten en is bestemd voor groepen van minimum 10 personen. Aan het einde krijgt u (eindelijk) de bekende hoogstaande schuimwijnen te zien, de “Brut de type Blanc de Blancs” en de “Brut Rosé”. Hun verfijnde en evenwichtige smaak zal u ongetwijfeld bekoren!


Zou u het domein wel willen bezoeken maar laat uw overvolle agenda het niet toe? Geen paniek!

U kunt hier het nuttige aan het aangename koppelen door gebruik te maken van de professionele vergaderruimtes. Beter nog: het Domein vormt misschien wel de ideale plek om uw klanten te ontvangen voor meetings of om teambuildings te organiseren.

En dat alles met de windmolens op de achtergrond...
 
 
Dus elk excuus is goed om het Domein van de Chant d'Éole te bezoeken!
 

Praktische info

  • Degustatieruimte geopend op woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur alsook vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

  • Reservaties via +32 (0)65/22.05.00

Contact

Domaine du Chant d’Éole
Grand Route, 58
7040 Quévy-le-Grand, België
info@chantdeole.be