Het LAGO Mons Zwembad le Grand Large is veel meer dan een zwembad. Het is een waar aquapark! Kiest u maar: sportactiviteiten, waterspelletjes, ontspanning en/of lekker eten tijdens een pauze. Doe vooral waar u zelf zin in hebt, u bent sowieso zeker van een geweldige dag!
 

Sportzone

Bij een zwembad denkt u waarschijnlijk aan een sportbad van 25 meter om baantjes te trekken. Op zich hebt u geen ongelijk, behalve dan dat LAGO Mons Zwembad le Grand Large zoveel meer is dan een gewoon sportbad. Vlak ernaast vindt u een lesbad, waarvan de bodem in de diepte kan worden aangepast. Interessant, toch? Hier organiseren we zwemlessen voor de allerkleinsten en ook watersport. Deze watersporten zijn voor alle leeftijden en omvatten verschillende activiteiten, zoals aquafitness, aquabike, aquajogging of BBB-oefeningen. Het aquapark heeft ook een eigen zwemacademie voor baby's vanaf 6 maanden en biedt stages tijdens de schoolvakanties. Zou u graag meer willen bewegen? Neem dan zeker een kijkje bij LAGO Mons Zwembad le Grand Large, u zult versteld staan van de mogelijkheden!

Plezier voor jong en oud

Beleef een fantastische dag in het water met het hele gezin! LAGO Mons Zwembad le Grand Large is dé plek voor jonge gezinnen en voor waterpret voor de allerkleinsten. Een kinderbadje, warmwaterlagune, wildwaterbaan enz: voor ieder wat wils!


 
En last but not least: twee buitenzwembaden, ideaal om in de zomer te genieten van het mooie weer en af en toe een verfrissende duik te nemen!
 

Een rustgevende wellnesszone

Ontspanning na de inspanning: wat moet een mens nog meer? Laat je masseren in de bubbels van een jacuzzi, kom volledig tot rust in een van de sauna's (biosauna of Finse sauna), verdrijf de slechte vibes uit uw lichaam in de hamam, geniet van een voetbad of rust uit in de ontspanningsruimte. Gewoon door te lezen wat u er allemaal kunt doen, bent u waarschijnlijk al tot rust gekomen!


 

Le Rest-eau-café

U komt niks tekort in het LAGO Mons Zwembad le Grand Large! Iedereen geniet van het warme en gezellige kader, toegankelijk in zwemkleren of in gewone kleding en voor elke leeftijd. Of u wilt eten of gewoon iets drinken, u vindt gegarandeerd iets naar uw zin! Het Rest-eau-café is opgedeeld in twee delen, een “droog” gedeelte met een brasserie-restaurant en een “nat” gedeelte waar de zwemmers terechtkunnen voor een snack.

Bij het doorbreken van de eerste zonnestralen kunt u op het grote terras genieten van het mooie weer (misschien wel het mooiste terras van de streek!). U hebt er een indrukwekkend zicht op de Grand Large, terwijl de kinderen plezier kunnen maken op het speelplein!

Kortom: Lago Mons Zwembad le Grand Large is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar plezier en ontspanning. The place to be voor het gezin, vrienden of collega's.

Bereikbaar voor iedereen

We hebben aan alles en iedereen gedacht, dat had u waarschijnlijk wel al gemerkt. Het zwembad is voor iedereen toegankelijk dankzij de lift, rolstoelen, aangepaste kleedruimtes en wc's en een liftstoel om naar het zwembad te gaan. Mindervalide personen genieten een voordeeltarief.

Contact

LAGO Mons Piscine du Grand Large
Avenue de la Sapinette, 20
7000 Mons, België
Tel. : +32 (0)65/22.08.30
Mail : piscinedugrandlarge@lago.be

Toegankelijk voor eigenaars van de Mons card!