Bestemming Bergen deze zomer!

Ook dit jaar staat u weer een groot aantal activiteiten te wachten in het stadscentrum en in de dorpen van Bergen.
Acht weken lang gaat de stad Bergen in vakantiemodus, met een gezellig, gezinsvriendelijk en grotendeels gratis programma.
Een gelegenheid voor bezoekers om de stad te ontdekken in een prachtige zomersfeer die ongelooflijk belooft te worden met grote tentoonstellingen in onze musea, evenementen van allerlei aard.

In het centrum van de stad zijn er openluchtbioscopen, straatfanfares, dans, beiaardconcerten, tentoonstellingen en uiteraard de Jardins éphémères (tijdelijke tuinen): prachtige bloemendecoraties op de Grand'Place en de Place du Marché-aux-herbes dankzij de zomertuinen.

Bestemming Bergen zal ook van de partij zijn in de dorpen van Bergen, met verrassende activiteiten: gocartwedstrijden, filmvoorstellingen in de open lucht, theatervoorstellingen, concerten en braderieën.
De Grand 8 (Grote 8), een festival van festiviteiten die door en voor de inwoners van de dorpen van Groot-Bergen wordt georganiseerd, zal ook tijdens verscheidene zomerweekends op het programma staan!

Mis tot slot niet l’Art habite la Ville (Kunst bewoont de stad) dat de stad in een echt openluchtmuseum verandert door er originele stadswerken in te integreren die het verhaal van de stad vertellen.
Deze zomer is Bergen zeker de place to be!