Houdt u wel van een lekker stukje geitenkaas en zou u meer te weten willen komen over het productieproces? Staat u te popelen om de geiten, bokken en lammetjes te kunnen zien? Ga dan snel naar de Chèvrerie de la Petite Vacresse!
 
De eigenaars van het gebouw, Yasmin en Christian, ontvangen u in het landelijke Herchies. Ze vertellen u met veel vreugde en enthousiasme over hun unieke levenswending. Wie droomt er nu niet om op een dag alles te laten vallen en een gloednieuw leven aan te vatten? Tijdens uw bezoek leert u alle geheimen van een geitenboerderij.
 

Wie dat wenst, kan zelfs eventjes naar de stal om de geiten te zien en om ze te leren melken. Een leerrijk en interessante dag! Of zoals een bezoeker vertelde: “We hebben echt genoten van onze bezoek aan de Chèvrerie de la Petite Vacresse! Het was geweldig om de geiten te kunnen strelen en om ze te leren melken. We hebben zelfs een glas verse geitenmelk kunnen proeven! Schitterend!”
 

Verse smaken

U gaat trouwens niet met lege handen terug naar huis! Kaas wordt er ter plaatse bereid in alle mogelijke vormen: geitenkaas met spek, ricotta, Gouda van geitenkaas, kaas volgens ieders smaak (met ajuin, zwarte peper, rozijnen, en dan vergeet ik waarschijnlijk nog de allerbeste...) en zelfs kaastaart met abrikoos! Zoetebekken komen er ongetwijfeld aan hun trekken!

Een bezoek van ongeveer 1 uur is gratis. Vergeet uw bezoek bij de familie Desmet wel niet telefonisch vast te leggen.

Een geitenboerderij bezoeken? Daar zeg ik geen nee tegen!

Contact

Chèvrerie de la Petite Vacresse
Rue Petite, 112
7050 Herchies, België
GSM : +32 (0)475/22.53.59
Tel. : +32 (0)65/23.51.17