Zie foto's (2)
lithographie-de-peter-downsbrough-2014-edition-du-grand-large-342-.jpg

Le Grand Large «Territoire de la pensée»

Mons 2015 ,  Cultureel ,  Kunst in de stad & Parcoursen ,  Tentoonstelling ,  Musea in Mons
  • Op initiatief van uitgevers Robbe en Dutrieux toont de Galerie van het Magasin de Papier originele litho’s en video’s waarin 24 Belgische en internationale kunstenaars hun kijk op de wereld geven. 300 vlaggen in de stad en bij het Grand Large, de jachthaven van Mons, gaan met die werken in dialoog over het thema vergankelijkheid.

    Hun werkt duikt overal op: op pleinen, in straten en stegen, op elke kritieke plaats in de Europese Culturele Hoofdstad. Maar opgelet, we hebben hun werk niet...
    Op initiatief van uitgevers Robbe en Dutrieux toont de Galerie van het Magasin de Papier originele litho’s en video’s waarin 24 Belgische en internationale kunstenaars hun kijk op de wereld geven. 300 vlaggen in de stad en bij het Grand Large, de jachthaven van Mons, gaan met die werken in dialoog over het thema vergankelijkheid.

    Hun werkt duikt overal op: op pleinen, in straten en stegen, op elke kritieke plaats in de Europese Culturele Hoofdstad. Maar opgelet, we hebben hun werk niet zomaar uit de musea en galerieën gehaald om ze in de publieke ruimte op te dringen.
  • Tarieven
  • Gratis