Zie foto's (5)
001_carre-des-arts_mission-in_out-c-pierre-liebaert342.jpg

IN_OUT

Tentoonstelling ,  Musea in Mont-sur-Marchienne
 • Aan de vooravond van 2015 is Mons volop in verandering.

  Grote renovatiewerken, nieuwe museuminfrastructuren, nieuwe cultuurgebouwen, vernieuwde ruimtelijke ordening, opwaardering van buurten … Architectuur vormt mee de basis van de Culturele Hoofdstad van Europa en laat een van de meest blijvende sporen na. Om al deze veranderingen toch vast te leggen, gaven de Stichting Mons 2015 en de stad Mons in 2012 drie fotografen en een videokunstenaar Maud Faivre, Pierre Liebaert, Rino Noviello en...
  Aan de vooravond van 2015 is Mons volop in verandering.

  Grote renovatiewerken, nieuwe museuminfrastructuren, nieuwe cultuurgebouwen, vernieuwde ruimtelijke ordening, opwaardering van buurten … Architectuur vormt mee de basis van de Culturele Hoofdstad van Europa en laat een van de meest blijvende sporen na. Om al deze veranderingen toch vast te leggen, gaven de Stichting Mons 2015 en de stad Mons in 2012 drie fotografen en een videokunstenaar Maud Faivre, Pierre Liebaert, Rino Noviello en Zoé Van der Haegen onder leiding van architect Marc Mawet, de opdracht om deze stedelijke, landelijke en architecturale veranderingen in de stad te registreren.

  In_Out biedt inzicht in het artistieke aspect van drie jaar werkzaamheden

  via een selectie van beelden waarvan de bijzondere onderlinge relatie getuigt van het engagement van de kunstenaars. Bevrijd van hun context van de opgevolgde bouwwerven vormen de foto's een geheel en beroeren ze elkaar, waardoor ze samen een sterk autonoom en gemeenschappelijk verhaal vertellen.
  Een project van de stad Mons en de Stichting Mons 2015 in coproductie met het Fotomuseum van Charleroi.
 • Tarieven
 • Basistarief - Volwassene volledige prijs
  van 5 € tot 7 €