Zie foto's (3)
KOMA_invit2.jpg

Hors Limite, le Théâtre de la mort

Mons 2015 ,  Cultureel ,  Kunst in de stad & Parcoursen ,  Tentoonstelling ,  De must van Mons 2015 in Mons
 • HET THEATER VAN DE DOOD, EEN PROJECT DAT ARCHEOLOGEN, ARTSEN EN KUNSTENAARS VERENIGT

  Van Allerheiligen 2014 tot december 2015 eren we de heer Julius Koch, de grootste van alle inwoners van Mons, die op 30 maart 1902 overleed in deze stad. De foorkramer van 2m58 leed aan een vorm van gigantisme. Deze ‘simpele man’ trad in Europa op de prestigieuze podia van de Music Hall op onder het pseudoniem CONSTANTIN. Zijn skelet rust in het Museum van Natuurgeschiedenis en prikkelt er de...
  HET THEATER VAN DE DOOD, EEN PROJECT DAT ARCHEOLOGEN, ARTSEN EN KUNSTENAARS VERENIGT

  Van Allerheiligen 2014 tot december 2015 eren we de heer Julius Koch, de grootste van alle inwoners van Mons, die op 30 maart 1902 overleed in deze stad. De foorkramer van 2m58 leed aan een vorm van gigantisme. Deze ‘simpele man’ trad in Europa op de prestigieuze podia van de Music Hall op onder het pseudoniem CONSTANTIN. Zijn skelet rust in het Museum van Natuurgeschiedenis en prikkelt er de nieuwsgierigheid van klein … en groot.

  FYSIEKE EN SYMBOLISCHE BEGRAFENIS VAN JULIUS KOCH EN ARTISTIEKE INTERVENTIES OP DE KERKHOVEN VAN MONS

  Een multidisciplinair team – beeldende kunstenaars, muzikanten, wetenschappers, schrijvers, van hier en elders – zullen zijn persoon gedurende een jaar weergeven. Julius Koch zal opnieuw opleven op de sites die hem hebben zien dansen, wankelen en vallen. Een stoet, conferenties, een mis, een “koud buffet”, een stele, een verjaardagsfeest, een concert … zullen doorheen zijn persoon en in ongepaste locaties de relativiteit van alles benadrukken. Groot vandaag, klein morgen; klein gisteren, groot morgen.

  2015 VERHALEN, ONLINE UITZENDING VAN TELEMB TRACEERT HET PARCOURS VAN JULIUS KOCH
 • Tarieven
 • Gratis