Zie foto's (2)
001_VIA_City-lights-©-Desemetak,-Kika-Nicolela,-2013-342.jpg

City Light

Mons 2015 ,  Geluid en licht ,  Kunst in de stad & Parcoursen ,  Tentoonstelling ,  Muziek ,  Digitaal in Mons
 • Enorme muzikale mapping

  De voorgevel van de Polytechnische faculteit van de universiteit van Bergen wordt het projectiescherm voor een enorme muzikale mapping.

  De 14 centrale ramen van het gebouw worden van binnenuit verlicht door 14 projectoren die aangestuurd worden door 14 onderling verbonden computers. De 3D-mappingsoftware die ontwikkeld werd door het Instituut Numédiart van de universiteit van Bergen maakt het mogelijk om in real time beelden te synchroniseren, te vervormen en te...
  Enorme muzikale mapping

  De voorgevel van de Polytechnische faculteit van de universiteit van Bergen wordt het projectiescherm voor een enorme muzikale mapping.

  De 14 centrale ramen van het gebouw worden van binnenuit verlicht door 14 projectoren die aangestuurd worden door 14 onderling verbonden computers. De 3D-mappingsoftware die ontwikkeld werd door het Instituut Numédiart van de universiteit van Bergen maakt het mogelijk om in real time beelden te synchroniseren, te vervormen en te vermengen.

  Een echte speeltuin voor de videokunstenaars, digitale kunstenaars en andere beeldend kunstenaars die het systeem besturen!
  Productie Instituut Numédiart/ U-Mons
 • Tarieven
 • Gratis