Bij een weekend met z'n tweeën denken we automatisch aan spannende ontdekkingen, leuke plekjes en cafés, adembenemende kunsttentoonstellingen en aangename ontmoetingen met plaatselijke bewoners.
Zaterdagochtend trekt u na een heerlijk nachtje rusten en een lekker ontbijt op een spannende schattenjacht door Bergen met de Totemus-applicatie, een waar plezier voor grote en kleine avonturiers. Daarna bezoekt u het Mundaneum, het papieren Google en UNESCO-werelderfgoed. Rond 17 u wordt u ondergedompeld in de kunstwereld van Joan Miró en zijn eindeloze inspiratie, gevolgd door een aperitiefconcert op het terras van het BAM.
De volgende dag begint met een ontbijt, om daarna een geleid bezoek te krijgen in het UNESCO-erfgoed van Le Grand-Hornu. De namiddag kan niet beter starten dan met een glas frisse mousserende wijn van de Chant d'Eole-wijngaard. U kunt deze wijngaard bezoeken en enkele glazen mousserende wijn degusteren.


Tarieven: € 260 per persoon (exclusief maaltijden en vervoer, m.u.v. de services die worden vermeld)

OP HET PROGRAMMA

Vrijdag  
  Aankomst bij het hotel
Zaterdag  
  Ontbijt in het hotel
10.00 uur Totemus-tocht 'Een openluchtmuseum' vanaf uw smartphone. Los de raadsels op terwijl u Mons op originele wijze ontdekt.
14.00 uur Bezoek met uw partner het Mundaneum, ook wel de 'Papieren Google' genoemd.
17.00 uur Rondleiding door de tentoonstelling 'Joan Miró' met na afloop een borrel/voorstelling op het terras van het BAM
Zondag  
  Ontbijt in het hotel
11.00 uur Bezoek met uw partner het door Unesco erkende erfgoed 'Le Grand-Hornu'.
15.00 uur Bezoek aan het 'Domaine du Chant d'Eole' inclusief proeverij

Ik boek mijn Miró weekend


Partners voor dit weekend