Bij een weekend met z'n tweeën denken we automatisch aan spannende ontdekkingen, leuke plekjes en cafés, adembenemende kunsttentoonstellingen en aangename ontmoetingen met plaatselijke bewoners.
Dat is precies wat u mag verwachten met dit 'Miróbolant'-weekend. Het begint met de Nacht van de musea, een museumervaring zoals u waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren. 
De volgende dag begint meteen sportief met een golfinitiatie, om daarna Bergen en omgeving te ontdekken, en het UNESCO-erfgoed van Le Grand-Hornu te leren kennen.
Ook zondag belooft razend spannend te worden. U krijgt eindelijk de kans om de tentoonstelling van de bekende kunstenaar Joan Miró te ontdekken, gevolgd door een aperitief en voorstelling op het terras van het museum. Daarna trekt u op een spannende schattenjacht door Bergen met de Totemus-applicatie, een waar plezier voor grote en kleine avonturiers.
 


Tarieven: € 260 per persoon (exclusief maaltijden en vervoer, m.u.v. de services die worden vermeld)

OP HET PROGRAMMA

Vrijdag  
  Aankomst bij het hotel
  Nacht van de musea: ontdek de musea op geheel andere wijze!
Zaterdag  
  Ontbijt in het hotel
10.00 uur Initiatiesessie golf
15.00 uur Bezoek met uw partner het door Unesco erkende erfgoed 'Le Grand-Hornu'.
Zondag  
  Ontbijt in het hotel
10.00 uur Rondleiding door de tentoonstelling 'Joan Miró' met na afloop een borrel/voorstelling op het terras van het BAM
15.00 uur Totemus-tocht 'Een openluchtmuseum' vanaf uw smartphone. Los de raadsels op terwijl u Mons op originele wijze ontdekt.

Ik boek mijn Miró weekend

Partners voor dit weekend