Bij een weekend met vrienden denken we automatisch aan spannende ontdekkingen, leuke plekjes en cafés, adembenemende kunsttentoonstellingen en aangename ontmoetingen met plaatselijke bewoners.
Dat is precies wat u mag verwachten met dit 'Miróbolant'-weekend.
Na een deugddoend nachtje slapen en overheerlijk ontbijt ontdekt u dankzij de Totemus-applicatie en de spannende schattenjacht het centrum van Bergen. Later op de dag bezoekt u samen met uw vrienden het Maison Losseau, waarna u ten slotte ook de tentoonstelling van de bekende kunstenaar Joan Miró kunt ontdekken, gevolgd door een aperitief en voorstelling op het terras van het museum. 's Avonds staat u een rock-'n-roll-avond te wachten, met drie unieke Belgische bands: 'Soirée About it - About underground Rock'.
Zondag wordt al even spannend: na een ontbijt trekt u naar een geleid bezoek aan het UNESCO-werelderfgoed van Le Grand-Hornu. De namiddag kan niet beter starten dan met een glas frisse mousserende wijn van de Chant d'Eole-wijngaard. U kunt deze wijngaard vanaf 15 u bezoeken en enkele glazen mousserende wijn degusteren.


Tarieven: € 250 per persoon op basis van 4 personen (exclusief maaltijden en vervoer, m.u.v. de services die worden vermeld) 

OP HET PROGRAMMA

VRIENDENWEEKEND 4 t/m 6 november  
Vrijdag  
  Aankomst bij het hotel
Zaterdag  
  Ontbijt in het hotel
10.00 uur Totemus-tocht 'Een openluchtmuseum' vanaf uw smartphone. Los de raadsels op terwijl u Mons op originele wijze ontdekt.
14.00 uur Bezoek met vrienden het 'Maison Losseau'.
17.00 uur Rondleiding door de tentoonstelling 'Joan Miró' met na afloop een borrel/voorstelling op het terras van het BAM
's Avonds About it – About Underground Rock
Zondag  
  Ontbijt in het hotel
11.00 uur Bezoek met vrienden het door Unesco erkende erfgoed 'Le Grand-Hornu'.
15.00 uur Bezoek aan het 'Domaine du Chant d'Eole' inclusief proeverij

Ik boek mijn Miró weekend

De partners van dit weekend