Wat u mag verwachten: een weekend boordevol plezier en durf in een warme sfeer, een van a tot z georganiseerd weekend met vrienden.
Na een overnachting en een ontbijt begint uw dag met een exclusief geleid bezoek aan Silex, met een afdaling in de mijnen. Als u weer op begane grond bent, trekt u naar de Chant d'Eole-wijngaard, met een glas mousserende wijn. U sluit de dag af met een spannende schattenjacht door Bergen met de Totemus-applicatie, een waar plezier voor kleine en grote avonturiers.
De tweede dag belooft even spannend te worden, met op het programma een geleid bezoek aan de tentoonstelling van de wereldberoemde Spaanse kunstenaar Joan Miró, plus een brunch en concert. Ter afsluiting van dit weekend met vrienden bezoekt u het Mundaneum, het papieren Google en erkend als UNESCO-werelderfgoed.
 


Tarieven: € 250 per persoon op basis van 4 personen (exclusief maaltijden en vervoer, m.u.v. de services die worden vermeld)

OP HET PROGRAMMA

VRIENDENWEEKEND 28 t/m 30 oktober  
Vrijdag  
  Aankomst bij het hotel
Zaterdag  
  Ontbijt in het hotel
11.30 uur Exclusieve rondleiding door het museum Silex's plus afdaling in de mijnen
15.00 uur Bezoek aan het 'Domaine du Chant d'Eole' inclusief proeverij
17.30 uur Totemus-tocht 'Een openluchtmuseum' vanaf uw smartphone. Los de raadsels op terwijl u Mons op originele wijze ontdekt.
Zondag  
  Ontbijt in het hotel
9.30 uur Rondleiding door de tentoonstelling 'Joan Miró' met na afloop een brunch/concert op het terras van het BAM
15.00 uur Bezoek met vrienden het Mundaneum, ook wel de 'Papieren Google' genoemd.

Ik boek mijn Miró weekend

De partners van dit weekend