Wat het weekend in petto heeft? Ontdek samen met vrienden de streek rond Bergen, snuif wat cultuur op, bezoek een dierentuin en treed in de sporen van de Spaanse kunstenaar Joan Miró.
Reeds op vrijdag trekt u met z'n allen naar het Pairi Daiza-park, dat met zijn grote diversiteit aan diersoorten ongetwijfeld een onuitwisbare indruk nalaat.
De volgende dag begint meteen sportief met een golfinitiatie, om daarna Bergen en omgeving te ontdekken dankzij een geleid bezoek aan het UNESCO-erfgoed van Le Grand-Hornu en een nachtelijk geleid bezoek aan het historische centrum van Bergen.
Na een uitstekende avond in Bergen en een deugddoend ontbijt op zondag kunt u deelnemen aan een geleid bezoek aan de tentoonstelling van de wereldberoemde kunstenaar Joan Miró, alsook aan een geleid bezoek aan de lokale Chant d'Eole-wijngaard, waarbij u ook de kans krijgt om een heerlijk glas mousserende wijn te proeven.

 

Tarieven: € 250 per persoon op basis van 4 personen (exclusief maaltijden en vervoer, m.u.v. de services die worden vermeld)

OP HET PROGRAMMA
 


 

VRIENDENWEEKEND 11 t/m 13 november  
Vrijdag  
  Een dagje met vrienden naar dierenpark Pairi Daiza
  Aankomst bij het hotel
Zaterdag  
  Ontbijt in het hotel
10.00 uur Initiatiesessie golf
14.00 uur Bezoek met vrienden het Mundaneum, ook wel de 'Papieren Google' genoemd.
19.00 uur Rondleiding door het historische centrum van Mons in het donker
Zondag  
  Ontbijt in het hotel
10.00 uur Exclusieve rondleiding door de tentoonstelling 'Joan Miró' in het BAM
15.00 uur Bezoek aan het 'Domaine du Chant d'Eole' inclusief proeverij

Ik boek mijn Miró weekend

De partners van dit weekend