Het weekend in een notendop: genieten van een fantastisch weekend met het hele gezin waarbij uw kinderen België en de Bergense tradities leren kennen.
Zaterdag begint net zoals zondag met een ontbijt met het hele gezin, en een bezoek aan het museum van de Doudou, waar klein en groot in de voetsporen treedt van de rituele Bergense Ducasse. Daarna trekt u op een spannende schattenjacht door Bergen met de Totemus-applicatie, een waar plezier voor grote en kleine avonturiers.
Zondag staat in het teken van de Spaanse kunstenaar Joan Miró. Na het geleide bezoek aan de tentoonstelling staan u een brunch en concert te wachten. Het weekend wordt afgesloten met een bezoek aan het Mundaneum, het papieren Google en UNESCO-werelderfgoed.Tarieven: € 230 per persoon op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen (exclusief maaltijden en vervoer, m.u.v. de services die worden vermeld)

OP HET PROGRAMMA
 

 

Vrijdag  
  Aankomst bij het hotel
  Dansnacht
   
Zaterdag  
  Onbijt in het hotel
10.00 uur Trek op onderzoek uit in het Musée du Doudou!
14.30 uur Totemus-tocht 'Een openluchtmuseum' vanaf uw smartphone. Los de raadsels op terwijl u Mons op originele wijze ontdekt.
   
Zondag  
  Onbijt in het hotel
09.30 uur Rondleiding door de tentoonstelling 'Joan Miró' met na afloop een brunch/concert op het terras van het BAM
14.30 uur Bezoek met het gezin het Mundaneum, ook wel de 'Papieren Google' genoemd.

Ik boek mijn Miró weekend


De partners van dit weekend