Kerst, een heerlijk ontspannende periode voor het hele gezin. Waarom zou u deze periode niet in Bergen doorbrengen?
Na de aankomst in het hotel op vrijdag spreken we af in het stadscentrum, waar u de Noël RTL-kerstparade volgt. Zaterdag staat volledig in het teken van kunst. Allereerst ontdekt u de kunst in het Bergense stadscentrum met 'Art habite la ville' (kunst bewoont de stad), een geleid bezoek dat u kennis laat maken met de stadskunst in Bergen. Na een wandeling op de kerstmarkt is het eindelijk tijd voor het absolute hoogtepunt, de tentoonstelling Joan Miró. Hier staan u een geleid bezoek, maar ook een aperitief en een voorstelling te wachten.
Zondag begint met een bezoek aan het museum van de Doudou, waar klein en groot in de voetsporen treedt van de rituele Bergense Ducasse. De namiddag eindigt met een excursie naar SPARKOH !, plezier gegarandeerd voor iedereen.
 

Tarieven: € 230 per persoon op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen (exclusief maaltijden en vervoer, m.u.v. de services die worden vermeld)


OP HET PROGRAMMA

Vrijdag  
  Aankomst bij het hotel
  Beleef de parade 'Noël RTL'
   
Zaterdag  
  Onbijt in het hotel
10.00 uur Exclusieve rondleiding 'Kunst bewoont de stad' : ontdek de straatkunst in Mons
14.00 uur Geniet met het gezin van Mons Coeur en Neige
17.00 uur Rondleiding door de tentoonstelling 'Joan Mirò' met na afloop een borrel/voorstelling op het terras van het BAM
   
Zondag  
  Onbijt in het hotel
10.00 uur Trek op onderzoek uit in het Musée du Doudou!
12.00 uur SPARKOH ! Beleef talloze ervaringen!

Ik boek mijn Miró weekend

De partners van dit weekend