Dankzij dit speciale programma voor gezinnen beleeft u de kerstperiode samen met het gezin tijdens dit volledig georganiseerde weekend. Zaterdag en zondag beginnen met een gevarieerd ontbijt, en de eerste dag met een exclusief geleid bezoek aan de tentoonstelling van de bekende Spaanse kunstenaar Joan Miró.
Daarna trekt u op een spannende schattenjacht door Bergen met de Totemus-applicatie, een waar plezier voor grote en kleine avonturiers. De dag wordt vervolgd met een warme chocolademelk of (voor de groten) glühwein op de kerstmarkt 'Mons cœur en Neige' (Sneeuwrijk Bergen).
Zondag begint met een excursie naar SPARKOH !, plezier gegarandeerd voor iedereen. De namiddag eindigt met de recycling-workshop 'Fabrication d'un instrument de musique' (vervaardiging van een muziekinstrument), en de gezinsvoorstelling 'WaltDisNerds'.


Tarieven: € 230 per persoon op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen (exclusief maaltijden en vervoer, m.u.v. de services die worden vermeld)

OP HET PROGRAMMA

Vrijdag  
  Aankomst bij het hotel
Zaterdag  
  Onbijt in het hotel
10.00 uur Exclusieve rondleiding door de tentoonstelling 'Joan Miró' in het BAM
15.00 uur Totemus-tocht 'Een openluchtmuseum' vanaf uw smartphone. Los de raadsels op terwijl u Mons op originele wijze ontdekt.
17.00 uur Geniet met het gezin van Mons Coeur en Neige
   
Zondag  
  Onbijt in het hotel
10.00 uur SPARKOH! Beleef talloze ervaringen !
16.00 uur Voorstelling 'WaltDisNerds' met het gezin (vanaf 4 jaar)

Ik boek mijn Miró weekend

De partners van dit weekend