Pairi Daiza werd in 2018, 2019 en 2020 uitgeroepen tot 'Beste zoo van Europa' en heeft drie sterren in de groene Michelin-gids. Het park neemt u mee langs vijf continenten en laat u kennismaken met meer dan ... 7000 dieren.
Pairi Daiza bezoeken is als op reis vertrekken. Dankzij de authentieke gebouwen, de talrijke plantensoorten, de halfedelstenen en natuurlijk de dieren, wordt u meegenomen naar alle uithoeken van onze mooie planeet. The Middle Kingdom (China), The Land of Origins (Afrika), The Kingdom of Ganesha (Zuidoost-Azië), Cambron-Abbey en Cambron-by-the-Sea (Europa), Southern Cape (Australië), The Last Frontier (Brits-Columbia) en The Land of the Cold (de poolgebieden).
Reuzenpanda's (met een schattige tweeling geboren in augustus 2019), olifanten, ijsberen, neushoorns, walrussen, gorilla's, orang-oetans, vissen, zeldzame vogels, ... Meer dan 700 buitengewone diersoorten wachten op u in unieke en authentieke leefgebieden. Een Park om te ontdekken in één dag of tijdens een verblijf in het hart van de habitats van negen verschillende diersoorten. In Pairi Daiza is het namelijk mogelijk om de nacht door te brengen in de nabijheid van wolven, bruine en zwarte beren, ijsberen, damherten, Siberische tijgers, walrussen of Stellerzeeleeuwen. Een onvergetelijke ervaring!
Praktische informatie

Pairi Daiza
Domaine de Cambron
7940 Brugelette
+32 (0)68 250 850
info@pairidaiza.eu
www.pairidaiza.eu

Pairi Daiza ontvangt u elke dag van 12 februari 2022 tot en met 8 januari 2023.
De openingsuren verschillen naargelang de periode van het jaar. U kunt ze hier bekijken