Het nieuws stemt niet vrolijk, dat is een feit. We zijn gedwongen om de deuren van onze musea en tentoonstellingen te sluiten, soms zelfs voordat ze de tijd hebben gehad om te openen.

Maar de veiligheid van iedereen blijft uiteraard onze prioriteit. We houden de deuren dus een tijdje gesloten. U kunt op ons team rekenen om uw dagen kleur te geven, om ze te verrijken met anekdotes, creatieve activiteiten, ... en om u mooie culturele ervaringen te blijven aanbieden.
 
Al onze gedachten gaan natuurlijk uit naar het medisch personeel en naar alle mensen die van dichtbij of veraf worden getroffen door deze gezondheidscrisis.

Voor alle terugbetalingsaanvragen nodigen wij u uit om contact op te nemen met visitMons via info.tourisme@ville.mons.be

Zorg goed voor uzelf en voor de anderen.
 
Tot gauw!
 
Het hele team Cultuur en Toerisme van de Stad BergenVanaf 31/10/2020 tot 07/02/2021
BAM, rue Neuve, 8 à 7000 Mons

Reservatie verplicht ! Koop uw tickets vòòr uw bezoek op onze website of per telefoon via 065/33.55.80 !

 

BAM presenteert voor het eerst in België een uitzonderlijke tentoonstelling van een van de belangrijkste figuren uit de 20e-eeuwse kunst: Roy Lichtenstein, meester van de Amerikaanse pop art.

Aan de hand van thema's die de kunstenaar na aan het hart liggen, laat de tentoonstelling "Verschillende visies" zien hoe elementen uit verschillende culturen samenkomen in zijn werk en vervolgens worden behandeld met de pop touch die kenmerkend is voor zijn persoonlijke taal.

Lichtensteins fascinatie voor "gedrukte vormen" zal in de tentoonstelling worden gepresenteerd, door middel van verschillende technieken voor de reproductie van een werk, waarvan hij ongetwijfeld de meest briljante vertolker is.

De tentoonstelling toont met name zeldzame prenten, veelkleurige sculpturen, monumentale wandtapijten, ...