visitMons en de Pôle Muséal bieden de organisatie aan van rondleidingen voor "gezinsbubbels". 
 

Deze rondleidingen van anderhalf uur zijn beschikbaar tegen een uitzonderlijk tarief: € 55 van dinsdag tot zaterdag en € 70 op zondag, feestdagen en 's avonds (+ toegang tot het museum). Ze zijn bedoeld voor mensen die onder hetzelfde dak wonen, mogelijk vergezeld van hun nauw contact.   

Ontdek onze tentoonstellingen met uw gezinsbubbel: Roy Lichtenstein, Visions Multiples in het BAM, la 14e édition de la Triennale de l'Affiche Politique in het Mons Memorial Museum of Mons au temps de Waudru. Itinéraires mérovingiens in de Artotheek.


Het is ook mogelijk om een rondleiding voor de volgende sites en musea te reserveren: de Artotheek, het Museum van de Doudou, het Belfort, het Mons Memorial Museum et het BAM. De toegangsprijs voor het museum of de tentoonstelling wordt toegevoegd aan de prijs van de rondleiding op basis van de klassieke prijslijst (klassiek, senior, student, gezin, enz.).

Er worden verschillende thema's aangeboden, meestal buiten: het Historische Centrum, het Unesco-erfgoed (binnen/buiten), L’Art habite la ville (Kunst bewoont de stad), Bergen anders bekeken, Girl Power, Archi-cultuur, Monstrouilleuse (Monsterlijk), Literair Bergen, de Schuiloorden van de Abdij, Montois.es Superstars, de Oude Uithangborden, In het Spoor van de Doudou, Opmerkelijke bomen en Bergen, Mythen en Legendes.  

Deze bezoeken, die alleen toegankelijk zijn op reservatie, vinden plaats in overeenstemming met de gezondheidsnormen:
 
  • het verplicht dragen van een masker (behalve voor kinderen onder de 12 jaar)
  • het respecteren van de sociale afstand
  • desinfectie van de handen
  • ...
Reserveren via: Onze reservatiedienst is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09u00 tot 17u30
Reservaties onmogelijk op de eerste zondag van de maand