Dompel uzelf onder in een reis van elegantie en cultuur door onze regio en verken iconische locaties die kunst- en geschiedenisliefhebbers zullen verrukken. Onze prestige circuit nodigt u uit voor een onvergetelijke reis, waarbij elke etappe unieke schatten onthult.

Dag 1 in de regio van Mons :

Begin met een bezoek aan de tentoonstelling – Rodin. Een moderne Renaissance – in het Museum voor Schone Kunsten van Mons (CAP), ga daarna eten in L’Impératif by Eole, gastronomisch restaurant, waar kwaliteit, traditie, en passie samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Laat u in de namiddag verleiden door een bezoek aan de wijngaard en zijn uitzonderlijke bubbels.

Ontdek de accommodatie in de regio van Mons en breng een ongewone nacht door.

Dag 2 in de regio Centre (//partnerschap met Centrissime) :

Zet de volgende dag uw ontdekkingstocht voort in het Museum Ianchelevici in La Louvière, waar moderne beeldhouwkunst voor uw ogen tot leven komt. Laat u vervolgens in de majestueuze sfeer van het Koninklijk Museum van Mariemont meevoeren, waar u een uitzonderlijke collectie kunstwerken en antiek vindt.

Trakteer uzelf daarna op een gulzige pauze in de brasserie van het Museum van Mariemont.

Ontdek de wijngaard van het Domaine des Agaises: Ruffus, voor een bezoek en een proeverij waar lokale lekkernijen op u wachten in een pittoreske omgeving.

Ontdek de accommodatie in de regio van Mons en breng een ongewone nacht door.

Dag 3 in de regio van Mons :

Mons is een stad op mensenmaat, met duizend schatten om te ontdekken. Voor wie het belangrijkste wil zien, is er een route door de middeleeuwse straatjes van het historische hart van Mons uitgezet…volg de gids!

Trakteer uzelf daarna op een gulzige pauze in één van de restaurants in het stadscentrum.

Sluit uw ontdekkingstocht af in de Grand-Hornu, een industriële site die tot een dynamische culturele ruimte omgevormd is waar hedendaagse kunst en erfgoed elkaar ontmoeten om een unieke ervaring te creëren.