western festival.JPG

Western Festival

Entertainment, evenement in Havré

 • In de buurt van hun tipi's zullen de Indianen het publiek ontvangen. Pelsjagers, noorderlingen, zuiderlingen en cowboys zullen ons charmante dorp binnenvallen, zoals ze de afgelopen 9 jaar hebben gedaan.
  Zelfs met slechte wil zal het moeilijk zijn om niet terug te denken aan het tijdperk van de Far West. De figuranten uit Duitsland, Nederland, Frankrijk en de vier windstreken van België of eenvoudigweg van de Amerikaanse vlakten zullen u het hele weekend vermaken. Het is allemaal een kwestie...

  In de buurt van hun tipi's zullen de Indianen het publiek ontvangen. Pelsjagers, noorderlingen, zuiderlingen en cowboys zullen ons charmante dorp binnenvallen, zoals ze de afgelopen 9 jaar hebben gedaan.
  Zelfs met slechte wil zal het moeilijk zijn om niet terug te denken aan het tijdperk van de Far West. De figuranten uit Duitsland, Nederland, Frankrijk en de vier windstreken van België of eenvoudigweg van de Amerikaanse vlakten zullen u het hele weekend vermaken. Het is allemaal een kwestie van interpretatie!
  Gedurende het hele Western Festival, na de grote openingsparade op zaterdag 28 augustus 2021, zullen de figuranten tal van demonstraties geven: gevechten tussen zuiderlingen en noorderlingen, met Indianen, Indiaanse dansen, een demonstratie van pelsjagers... Vaak gekleed in een hoed, een geruit hemd, een spijkerbroek of Santiag laarzen zullen de liefhebbers van countrymuziek het hele weekend lang hun danspasjes vermenigvuldigen, onder het prieel dat in het midden van het grote kamp is opgesteld.
  Arne Quinze / Moestuin in permacultuur
  Gedurende de hele tentoonstelling in de tuin van het BAM Parallel aan de aanpak van Arne Quinze moeten ook de steden hun voedselweerbaarheid versterken. Ontdek onze moestuin in permacultuur: een burgerproject opgezet in de tuin van het BAM en begeleid door het Ecocentre Oase.
   

 • Tarieven
 • Kosteloos
Uurroosters
 • Vanaf 27 augustus 2021
  tot 29 augustus 2021
 • Vrijdag
  in 19:00
 • Zaterdag
  in 10:00