Zie foto's (2)
suncity_c_artpoint.jpg

Sun City

Kunst in de stad & Parcoursen ,  Mons 2015 in Mons
 • Van Gogh heeft ze geschilderd, zij hebben ze geplant.

  Of liever, zij “heeft” ze geplant: onze meewerkende kunstenares Fanny Bouyagui. Samen met haar collectief Art Point M is ze gek genoeg om in juli op de Grand-Place een labyrint van 8.000 zonnebloemen te zaaien, die – terloops vermeld – twee jaar onderzoek hebben gevergd op de provinciale tuinbouwschool. U kunt er genieten van tal van activiteiten. In augustus nipt u aan een cocktail in een van de 250 strandstoelen die de zonnebloemen...
  Van Gogh heeft ze geschilderd, zij hebben ze geplant.

  Of liever, zij “heeft” ze geplant: onze meewerkende kunstenares Fanny Bouyagui. Samen met haar collectief Art Point M is ze gek genoeg om in juli op de Grand-Place een labyrint van 8.000 zonnebloemen te zaaien, die – terloops vermeld – twee jaar onderzoek hebben gevergd op de provinciale tuinbouwschool. U kunt er genieten van tal van activiteiten. In augustus nipt u aan een cocktail in een van de 250 strandstoelen die de zonnebloemen verdrongen zullen hebben, en met een hoofdtelefoon geniet u van de “akoestische” muziek die live wordt gebracht vanop een kiosk.

  En terwijl u lekker luiert, wordt er voor uw kinderen gezorgd in de Tuinen van het Belfort, voor de gelegenheid omgevormd tot een attractiepark uit andere tijden. Niet te missen is ook het circus van de Cie XY en hun stijlvolle acrobatieën. En om af te sluiten, afspraak bij het Grand Large voor een bijeenkomst van spectaculaire boten en een vuurwerkshow op het water. Leve de zomer!
  Une production de la Fondation Mons 2015

  Avec l’aide précieuse de la Province de Hainaut (Département des Espaces verts)
 • Tarieven
 • Gratis