Zie foto's (2)
_TLR2809.jpg

Nacht van de musea - Mons Memorial Museum

Entertainment, evenement in Mons

  • Tijdens de nacht van 22 oktober slaan de stedelijke musea en tentoonstellingsruimtes de handen in elkaar voor een uniek ontdekkingsmoment waarbij een gedeelde ambitie centraal staat: musea op een andere manier belichten.

    Verkenning van kleur in militaire outfits op jazzy tonen. Creatie van een toneelstuk op basis van verzamelingen door de Compagnie Hold Up. Een moment van reflectie over tolerantie, immigratie en respect aan de hand van het leven van schoenen. Muziek en dans uit de jaren '30...

    Tijdens de nacht van 22 oktober slaan de stedelijke musea en tentoonstellingsruimtes de handen in elkaar voor een uniek ontdekkingsmoment waarbij een gedeelde ambitie centraal staat: musea op een andere manier belichten.

    Verkenning van kleur in militaire outfits op jazzy tonen. Creatie van een toneelstuk op basis van verzamelingen door de Compagnie Hold Up. Een moment van reflectie over tolerantie, immigratie en respect aan de hand van het leven van schoenen. Muziek en dans uit de jaren '30 – Jazz Band Morning Call + Maniacs.

  • Tarieven
  • Kosteloos
Uurroosters

Uurroosters

  • De 22 oktober 2021