Zie foto's (2)
001_lille-3000_renaissance_-la-rambla-rio-c-lille-3000-342.jpg

Lille 3000 Renaissance

Festival ,  De must van Mons 2015 ,  Mons 2015 in Lille
  • Beleef in Rijsel gedurende 4 maand wereldsteden die vandaag een nieuwe Renaissance doormaken: Rio, Detroit of Eindhoven. Parades metamorfoses, Do it Yourself, design, food, debatten… en twee tentoonstellingen die u best niet mist: Renaissance in het Tripostal Een verkenning van artistieke werelden die radicaal naar de toekomst gericht zijn. 6000m2 hedendaagse kunst rond thema’s zoals Chamanisme, Nieuwe Generatie, Retrofuturisme, ofTeheran gezien door… .

    Detroit city in het station Saint...
    Beleef in Rijsel gedurende 4 maand wereldsteden die vandaag een nieuwe Renaissance doormaken: Rio, Detroit of Eindhoven. Parades metamorfoses, Do it Yourself, design, food, debatten… en twee tentoonstellingen die u best niet mist: Renaissance in het Tripostal Een verkenning van artistieke werelden die radicaal naar de toekomst gericht zijn. 6000m2 hedendaagse kunst rond thema’s zoals Chamanisme, Nieuwe Generatie, Retrofuturisme, ofTeheran gezien door… .

    Detroit city in het station Saint Sauveur Een onderdompeling in het hart van de stad Detroit met als eregast de MOCAD en meer dan 40 artistiekevoorstellen van jonge ontwerpers. En nog veel meer andere artistieke interventies zijn te zien in de musea van de Rijselse Eurometropool.
  • Tarieven
  • Gratis