Zie foto's (3)
001_jardin-impressionniste_pairi-daiza-c-droits-reserves342.jpg

Le Jardin impressionniste

Mons 2015 ,  Cultureel ,  Festival ,  De must van Mons 2015 in Brugelette
 • Pairi Daiza, de Tuin van de Wereld, neemt de bezoekers mee van het ene continent naar het andere, tussen de planten, dieren, culturele en spirituele rijkdommen die zijn ondergebracht op dit domein dat vroeger werd bewoond door de Cisterciënzers van de abdij van Cambron.

  Geïnspireerd door het eerbetoon aan Van Gogh opent het park ter gelegenheid van Mons 2015 een nieuwe tuin waarbij de bezoeker kennismaakt met de prachtigste werken van impressionistische kunstenaars. Het thema "tuin" wordt...
  Pairi Daiza, de Tuin van de Wereld, neemt de bezoekers mee van het ene continent naar het andere, tussen de planten, dieren, culturele en spirituele rijkdommen die zijn ondergebracht op dit domein dat vroeger werd bewoond door de Cisterciënzers van de abdij van Cambron.

  Geïnspireerd door het eerbetoon aan Van Gogh opent het park ter gelegenheid van Mons 2015 een nieuwe tuin waarbij de bezoeker kennismaakt met de prachtigste werken van impressionistische kunstenaars. Het thema "tuin" wordt zo behandeld dat alle zichten, lichten en kleuren ons meenemen naar de wereld van schilders zoals Monet, Manet,
  Pissarro en Renoir.

  De tuin wordt een schildersezel, de hemel een doek en de planten de penseeltrekken. Beweging, vluchtige indrukken en een vloeiende ruimte worden werkelijkheid via een beweging, een waterstroom in dit geval die ons meeneemt naar een reële maar ook bucolische wereld die geïnspireerd is op de natuur rondom ons.
 • Tarieven
 • Volwassene
  van 23.50 € tot 28.50 €