Zie foto's (3)
Délices-lys-slide1.jpg

Kortrijk - Leievallei

Mons 2015 ,  Muziek ,  Natuur en rust ,  Sport en ontspanning ,  Entertainment, evenement ,  Evenementen en gastronomie ,  Muziek in Mons
  • Volksfeesten, educatieve en participatieve projecten, land-art, tentoonstellingen, fietstochten, wandelingen, picknicks en waterspelen ... Een feestelijke programma ter ere van de nieuwe bruggen en voorzieningen die de band tussen de bewoners en hun rivier herstellen.

    In totaal: 10 reuzenpicknicks, 10 hardloopwedstrijden, 10 natuurwandelingen, 10 boottochten, 10 samenwerkingen in de Leievallei, waar het startsein zal worden gegeven voor grensoverschrijdende groen-blauwe uitdagingen in de...
    Volksfeesten, educatieve en participatieve projecten, land-art, tentoonstellingen, fietstochten, wandelingen, picknicks en waterspelen ... Een feestelijke programma ter ere van de nieuwe bruggen en voorzieningen die de band tussen de bewoners en hun rivier herstellen.

    In totaal: 10 reuzenpicknicks, 10 hardloopwedstrijden, 10 natuurwandelingen, 10 boottochten, 10 samenwerkingen in de Leievallei, waar het startsein zal worden gegeven voor grensoverschrijdende groen-blauwe uitdagingen in de Eurometropool.
  • Tarieven
  • Gratis