Zie foto's (2)
Graines-de-solistes---André-Delvigne-342px.jpg

Graines de solistes

Mons 2015 ,  Muziek ,  Muziek in Mons
 • Op initiatief van het Koninklijk Conservatorium van Bergen (ARTS2) en het Koninklijk Kamerorkest van Wallonië wordt de laatstejaarsstudenten een concert aangeboden, vaak het eerste in professionele omstandigheden.

  Die concerten onder de noemer “Premières scènes” worden aangekondigd op het digitale platform “Graines de solistes” (www.grainesdesolistes.com) en gefinancierd door Google. Het platform zorgt voor een reële en virtuele synergie tussen de jonge muzikanten, het publiek en...
  Op initiatief van het Koninklijk Conservatorium van Bergen (ARTS2) en het Koninklijk Kamerorkest van Wallonië wordt de laatstejaarsstudenten een concert aangeboden, vaak het eerste in professionele omstandigheden.

  Die concerten onder de noemer “Premières scènes” worden aangekondigd op het digitale platform “Graines de solistes” (www.grainesdesolistes.com) en gefinancierd door Google. Het platform zorgt voor een reële en virtuele synergie tussen de jonge muzikanten, het publiek en professionals uit de sector.
  Een productie van het Koninklijk Kamerorkest van Wallonië in samenwerking met le manège.mons en de Stichting Mons 2015. Met steun van de Franse Gemeenschap, de Stad Bergen en de Nationale Loterij.
 • Tarieven
 • Gratis